[]

Ryanair gün geçtikçe ucuzlar mı?

Merhaba 2 gün önce bilet kontrol etmiştim 40 euroya görmüştüm ama almadım salak gibi, dün tekrar bakınca 80 euro olmuş bekledim bugün yine baktım fiyat aynı 80 euro. Merak ettiğim bunun fiyatı düşer mi ileride, çünkü garip bir fiyatlandırması var bu ryanair'in. Ayrıca bir arkadaşım 2-3 gün kovaladım düşünce aldım demişti, ondan soruyorum.

Bira başka teori de ryanair'e tekrar bakınca fiyatlar artar diyorlar, ip kaydediyorlarmış felan filan ama telefondan da girdim baktım fiyat aynı pahalı.

var mı bir taktiğiniz burdan ucuza bilet almak hakkında, tamam belki 80 euro çok değildir uçak bileti için ama 30 euroya bilet alabildiğim yere 80 verince kötü hissederim :)

 
Ucuzlamaz sadece last minute diye bir olayı var. Kalan biletler veya iptal olan rezevasyonların yerine satmaya çalışıyorlar ama çok çok düşük bir ihtimal. Double ticket yapıyorlar falan o arada yakalarsın.

Ryanair de genelde 2-3 ay önceden almak lazım. ilk 5-10 koltuk 3-5€ lardan gidiyor. daha sonra zamanla artıyor.
  • croswell  (09.05.14 16:22:31) 
tamamdır teşekkürler :)


  • justinial  (09.05.14 16:26:40) 
arama motorundan bütün arama verilerini, çerezlerini sil. o zaman 40 euroya bulabilirsin belki, firmaların piçliğidir bu olay aynı uçuşu 2.ye kontrol edersen fazla fiyat verir, uyanık olalım !


  • mhmtt  (09.05.14 16:50:47) 
ben 2 yıl önce mayıs ayında bilet almıştım ağustos için selanik-roma arası. temmuzda baktıımda yarı fiyatına inmişti. epey şaşırmıştım.


ama kesin bişey yok tabi
  • akşemsettin  (09.05.14 17:27:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.