[]

Ejderha Mızrağı Serisi

Dostlar

Ejderha Mızrağı serisini merak ediyorum ancak hangi kitaplardan başlamak gerek, ana seri hangisidir bilemiyorum. Galiba bu evreni kurgulayan yazarların dışında başka yazarlar tarafından da kitaplar yazılmış. Az bilgi verin hele...

Sağolun, varolun

Burka

 
simdi bir suru ara kitap var, yani seriler bittikten sonra cikmis. bunlarin bazilari gercekten cok guzel ben sonradan okudum ve cok fark etmedi. sende oyle yapacaksan:

1) ejderha mizragi destani (seri)
2) efsaneler uclemesi (seri)
3) ikinci nesil
4) yaz alevi ejderhalari
5) ruhlar savasi (seri)

valla yeniden mi okusam naapsam. nasil cekici geldi simdi.
ayrica: kapi kulbu kafali!
  • cursed  (09.05.14 02:44:18) 
cursed çok güzel anlatmış. alacağın ilk kitap güz alacakaranlığı ejderhaları.


  • aelfinn  (09.05.14 04:07:49) 
hayııııııııır, lütfen ruhdöveni ve silah kardeşliğini okumadan başlamayın. ilk 2 kitap bunlar değil ama en iyi başlangıcı bu iki kitap sayğlayacaktır.


  • in search we trust  (09.05.14 09:17:04) 
in search we trust' a katılıyorum. Ruhdöveni ve silah kardeşliği ile başlarsanız kronolojik sırayla gitmiş olursunuz.


  • archmage mahmut  (09.05.14 11:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.