[]

fotograf bulma ve bastırma

news.distractify.com

bu linkte olan fotografların bazılarını (yaklaşık 40 tane kadarını) bastırmak istiyorum ama yüksek çözünürlüklü olanlarını nerden bulurum bilemedim.

birde bunları bastırıp evimde kullanacağım 20*30 ölcekli olarak ama fotograf baskı yaparsam maliyet yüksek oluyor en uygun fiyatlı nasıl yapabilirim.

 
resmin üzerine gelip sag tik, menü acilir, chrome kullaniliyorsa s harfine tiklanir, resim aratilir, all sizes denir, (burda önce istenen degerlere yakin var mi bakilir yoksda..) sagdan ayarlardan advanced search denir, Then narrow your results by... image size: kismina istenen deger girilir. ben bu sekilde yapiyorum ama 40 resim ugrastirir. cogu da eskiyse bulmaniz imkansiza yakin.

firsat varsa 4chande yüksek cüzünürlüklü paylasimlarin oldugu sectionda tread acin. cok temiz arsiv olusabilir aninda. olusmayadabilir ama.

fiyata gelirsek bir defasinda ögrenci bütcesiyle 200 üzeri resim bastirmistim teknosadaki makinelerden indirimi sömürmek adina. iyiydi.
  • wiillii  (09.05.14 01:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.