[]

Bu hissettiğim nedir?

Genellikle ekran başındayken oluyor.Şöyle ki, mesela kafamla ekran arasındaki mesafeyi 600 metre gibi hissediyorum.Ya da klavyeye, parmaklarıma bakınca sanki uçurum gibi bir mesafe görüyorum.

Daha açıklayıcı olsun; sanki kendim, kendi göz çukurumda durmakta olan miniminnacık,karınca kadar bir insanım da etrafımı o miniminnacı kişinin gözünden görüyorum.

Mesela elimi fareye uzatıcam ya, sanki elim 850 kilometre yol alıyor o esnada.Elimin çapı da 5 kilometre sanki.

Bazen çorba içerken, çorba kaşığı oluyor sana futbol sahası büyüklüğünde bir havuz.Bi içişte 2 milyon ton çorba çekiyorum.

Bazen dünyanın döndüğünü hissediyorum.Yok yok, baş dönmesi falan değil.Çok daha garip bir duygu bu, hissediyorum bizzat.

neleloluyol ?

 
Doktora görünmeniz yararlı olabilir. Doktorların her bölümünü ilk kez izliyormuş gibi izlerdim, orada da buna benzer bir konu işlenmişti, sorun beyindeydi galiba.


  • pavlis  (08.05.14 23:33:03) 
gözlerin bozuk bence. bir doktora git derim.


  • anil  (08.05.14 23:33:09) 
depresyon ya da anksiyete bozukluklarında böyle şeyler oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.bazen uyumaya çalışırken kafan sanki uçuyomuş gibi oluyor mu?


  • sorumatik  (08.05.14 23:35:02) 
süper uyurum.Uykuya dalarken de anormal bir şey hissetmem. Enn geç 15 dakika içerisinde uykuya dalarım.Astral seyahat, lucid dream konularıyla da uğraştım.


  • AWD  (08.05.14 23:36:42) 
Oha bunu tek yasayan benim saniyordum. Bazen de sanki ot icmisim gibi zaman yavasliyor. Ama acaip yavasliyor. Dinledigim muzik yavasliyor, dusuncelerim yavasliyor. Garip bir his ama seviyorum.


  • p girl  (08.05.14 23:42:44) 
çok fazla odaklandığımda dikkatimi bişeye çok verdiğimde olur bana


  • thujone  (08.05.14 23:43:57) 
Benim de oluyor ama farklı
Sanki kafam kocaman oluyor
Ellerim balım gibi şişiyor gibi hissediyorum
Hava ya uçuyorum ama çok ağırım gibi oluyo
  • bugun cok asabiyim sozluk  (08.05.14 23:51:07) 
seninki kadar vahim olmasa da benzer bi şey bende de var. yaygın olduğuna göre bence psikolojik. nadiren oluyor ama düşünüyorum da hep kendimi dünya üstüme çökmüş gibi hissettiğimde oluyor. ya da böyle olduğunda dünya üstüme çökmüş gibi hissediyorum, emin olamadım şimdi.


  • cilgin korsan ces  (08.05.14 23:57:30) 
ekrana çok uzun baktıktan sonra göz odaklanmakta zorlanıyor.
odaklanmanı sağlayan şey kas. sen sürekli aynı uzaklığa bakınca o kas sürekli aynı şekilde kasılı kalıyor. dolayısıyla yoruluyor ve gevşiyor.

biraz dışarıya, uzak mesafeye bakmak iyi gelir. hatta bunu yarım saat bir saat aralıklarla yapmak daha da iyidir.
  • goldentitan  (09.05.14 00:06:07) 
halüsinasyon. hatta psikolojide özel bir adı vardı bu durumun da aklıma gelmedi


  • feykalade  (09.05.14 00:09:44) 
ayni seyi ben de gecmiste cok yasadim. inanilmaz bi durum. delircek gibi hissediyordum ve icimi bi korku kapliyordu. boyle bisi olunca hemen dikkatimi baska seye cekip bozuyordum onu. gotum yemedi devam etmesine acikcasi.

ne oldugunu ben de merak ettim simdi. deliysek doktora gidelim. :)
  • she was my baby  (09.05.14 00:56:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.