[]

Bu duyuruda kedime kaka yaptiriyoruz.

20-25 gunluk bi kedim var disi. Pazar gununden beri bende. Onceden sokak pisisiydi. Sadece 1 kere kaka yapti. Biberonla kedi icin olan sut tozuyla besliyorum. Sadece cis yapiyor ama bayagi yapiyor cis az once de uzun ugraslar sonucu yok denecek kadar az kaka yapti. Ben bu pisiye nasil kaka yaptiracagim her yerimi tirmaladi :(




 
Ya orasi oyle de bu sut hic kaka yaptirmaz mi ?


  • matilda  (08.05.14 23:26:02) 
hic bu kadar ufak kedi beslemedim ama bildigim kadariyla poposunu islak mendille annesi orayi yaliyormus gibi silmek gerek yavru kedilerin.


  • beriberi  (08.05.14 23:28:54) 
Oyle yapiyorum zaten :(


  • matilda  (08.05.14 23:29:50) 
poposunu hafifçe ıslak(ılık sıcaklıkta) tuvalet kağıdıyla sil, çişini yaptıktan sonra kakasını yapana kadar devam et, hemen yapmıyorlar bazen.

Ilık suyla karnını yıkama ve saç kurutma makinesiyle kuruturken hafiften ovmayı deneyebilirsin. altlarına sıcak su torbası koyarsan yatarlarken gaz çıkartmaları kolaylaşır.

en en en son çare olarak ince bir enjektörle zeytinyağı enjekte edebilirsin anüsten.
  • kaymaktutmayansicaksut  (08.05.14 23:31:54 ~ 23:33:35) 
katı bir şeyler yemediği için kaka yapmaması anormal olmayabilir aslında. arkadaşların da dedikleri gibi poposunu nemli bir pamukla uyarmaya devam edin siz. sıcak su torbası da iyi fikir, gazı varsa rahatlar.

bir de uyarmak isterim ki bebek kedinin yıkanması tehlikeli olabilir kuruyana kadar üşüyebileceği için, yıkamasanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • m e l t e m  (08.05.14 23:42:49) 
Sicak su torbasi var zaten ama kaka yaptiramadim 10 dakika ugrastim minicik yapti sadece. Belkide kakasi yoktur. Sabah tekrar denerim. Tesekkurler


  • matilda  (09.05.14 00:02:46) 
biz de çok yavru kedi baktık, uzun süre kaka yapmıyordu diye hatırlıyorum. normaldir bence. en kötü sütüne bir çay kaşığı da zeytinyağı koyun öyle deneyin bakalım. ama rahat rahat uyuyo zaten ağlamıyorsa sorun yoktur bence.


  • su nanesi  (09.05.14 00:21:57) 
bizim sokaktan kurtardığımız bi yavruda böyle bir sorun vardı. hayvancağız yapamıyordu bi nedenden dolayı.
Biz de ufak boy iğnesiz enjektörün içine azıcık (1 çay kaşığı falandı sanırım) zeytinyağı çekip yavrunun popodan içeri sıkmıştık.
sonra bu garibim minnacık boyuna bakmadan kendisi kadar kaka yapmıştı, biz de sevinçten halay çekmiştik.
  • innerbliss  (09.05.14 16:40:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.