[]

evine ilk kez gidilen arkadasa hediye

Cumartesi gunu arkadaşlarımızın evine davetliyiz, ilk kez gidiyoruz. Giderken guzel bir seyler goturelim istedim ama ne alacagimiza karar veremedim.

Baslarda bir sise sarap mi gotursek diye düşündüm ama saat 15:00 gibi gidip, aksama kadar kalacagimiz icin pek uygun olmaz sanirim. Daha once evde iceriz muhabbeti gecmisti de simdi durum ne olur bilemiyorum.

Pasta ve turevi yiyecekler goturmek cok mantikli gelmiyor zira disi olan arkadasimiz pasta siparisi aliyor, kurslara katiliyor dolayisiyla evlerinde surekli pasta vs mevcut. Elime bir kilo baklava alip gitmek de istemiyorum.

Evlerine hic gitmedigim icin dekorasyon esyasi goturmek biraz riskli.

Sozunu ettigim arkadaslar erkek arkadasimin universiteden arkadasi ve esi. Daha yeni tanistigim icin zevklerini de cok iyi bilemiyorum acikcasi.

Gelecek hafta er kisinin doğum gunu, ona ufak bir hediye mi alsak acaba?

Cicek mi yaptirsak? Ne yapsak bilemedim.

Velhasil önerilerinizi bekliyorum duyuru sakinleri, herkese simdiden çok teşekkür ederim.

 
borcam

ehehehehehe

ne kasıyorsun gir ikea ya zaten çıkışa kadar baya yürütüyorlar. yolda bi şey beğenir alır çıkarsın. dekorasyon değil de işlevsel bir şey al. masa lambası bardak vs.
  • raskolnikov2  (08.05.14 22:28:41) 
Borcam diyen icin kuregim hazir diye not dusmeyi unutmusum, buraya ekliyorum.


  • fraise  (08.05.14 22:29:46) 
ama borcam çok kullanışlı :) valla kullanışlı bak :D
ikili fincan takımları var... cafcaflı ondan alabilirsin..

  • inanmazsan inanma  (08.05.14 22:36:54) 
mudo'da cok sIk tepsiler vardi, evlerinde varsa da fazlasi zarar etmez turunden bir esya. guzelinden alirsan 20-30 lira ederinde falan oluyor.

ya da mudo'ya gitmisken tuzluktur, vazodur, kucuk ama orjinal bir aksesuar seciverin bence. evin temasina uymasa da illa ki koyacak bir kose bulur.
  • aklimiseveyim  (08.05.14 22:39:39) 
ben geçen bi arkadaşın evine giderken bunlardan aldım ikeadan, içine de aynı boyutlarda mum. 50 liraya halloldu hepsi.

1.bp.blogspot.com
  • bol kepce  (08.05.14 22:42:01 ~ 22:42:58) 
klasik olarak yeni evine gittiğim kişilere şarap kadehi alırım. daha sevinmeyen çıkmadı nedense.


  • exodia  (08.05.14 22:43:14) 
Bize dart hediye etmişlerdi. Delik deşik bir duvarla da sonuçlansa eğlendirdi bizi çok.
Evli bir arkadaşa giderken de İstanbul resimli kahve fincanlarından almıştık. Evin her tarafından İstanbul bir şeyleri fışkırıyordu zaten, o yüzden çok sevmişlerdi.
İkea ya da Paşabahçe tarzı yerlerde Borcam dışı birçok güzel şey var. Erkek arkadaşınız tanıyorsa az çok ne sevdiklerini bilirler. Bir de değişim kartı alırsınız, beğenmezlerse değiştirirler.
  • aychovsky  (08.05.14 22:43:45) 
Çiçek alacaksan saksı çiçeği al ancak bence pasabahcede falan olan hem sık hem de çok güzel pasta altına koymak için olan şey her ne işe ondan vardı ben aldım sen de alabilirsin, hem renkli hem kullanışlı madem pasta siparisi falan da alıyor, illa ki evinde pasta olan ve sunan bir insandır :)


  • mojiziku  (08.05.14 23:02:03) 
madem evde pasta vs. bulunur, şöyle bir şey olabilir www.englishhome.com.tr bunun direkt kek pasta boyutu vardı mağazada bakın isterseniz.

www.englishhome.com.tr
www.englishhome.com.tr

edit: buldum şunun gibiydi ama daha güzeldi. www.englishhome.com.tr

ya da www.madamecoco.com
  • iste o kavunici balik  (08.05.14 23:08:34 ~ 23:12:03) 
*pasta ya da cupcake standı: www.bywonderland.com

*zaytung storedan değişik bir şeyler: store.zaytung.com


ayrıca güzel bir şişe şarap her durumda iyi bir hediyedir bence. saatten bağımsız.
  • neyleyim  (08.05.14 23:12:40) 
Bardak-tabak alma da bu kadeh de olsa aman... Her arkadaşım şikayet eder bu durumdan.
Ama Paşabahçe'de çok güzel değişik sürahiler var, tepesinde de bardağı olan. onlardan olabilir. ekmeklik olabilir(masaya koymak için olanlardan)
El havlusu bana her zaman çok mantıklı ve kullanışlı gelmiştir. Zara ve mudo home'da çok güzelleri var rengarenk.

ama ne alırsan yanında mutlaka bir şişe şarap da götür ve değişim kartı al
  • kaymaktutmayansicaksut  (08.05.14 23:18:15) 
güzel bi ev yapımı likör ve likör kadehleri, herkesin şarap kadehi olup ama likör kadehi pek akla gelmez. evinde olmaması muhtemel.


  • lizard queen  (09.05.14 16:04:29) 
Bi paket tuz ve şeker,

Evinde ağzının tadı ve tuzuyla otur diye.
  • nymphe  (09.05.14 16:08:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.