[]

İyilik olsun diye kredi kartı aldım ama sonum nolur?

Bugün kafede oturuyorken yanımıza biri geldi x bankasından. "Primle çalışıyorum, kimse de kredi kartı almak istemiyor. Siz alsanız olur mu? Hiçbir şey yapmayın 3 ay sonra iptal olur zaten." gibisinden şeyler söyledi. Ben de primle çalışıyorum dediği için dayanamadım tamam dedim. O formu doldurdu, kimliklerimin fotoğrafını çekti; ben de imzamı bir güzel attım. Ama şimdi pişman olmadım değil.

Kredi kartını teslim almayı bile düşünmüyorum. Şifre belirlemedikten sonra da ücret alınmaz, 3 ay içinde imha olurmuş. Doğru mu bu? 3 ay hiçbir şey yapmazsam yok olur mu o kart? Ya da geri dönüşü var mı bu işin? Yarın bankayı arasam da vazgeçtim ben desem? Başıma bir şey açılır mı? Yıllar sonra bir borç çıkarmasınlar ağızlarını burunlarını dağıtırım bakın.
Hof okulun sağında solunda yol kestikleri yetmedi bir de şimdi kafelerde masa masa dolaşıyorlar. Hayır da diyemedim. Pişmanım a dostlar.

 
bunun adı iyilik değil. durduk yere dertsiz başına dert almışsın. öyle dilenci gibi iş mi yapılırmış? satış yapamıyorsa daha çok çalışır yada başka iş bulur. muhtemelen bu yolla keklediği kaçıncı kişisin. hemen ara iptal et. o kişiyide şikayet et. yüzde yüz dürüst olsa bile şikayet etmen hayrına olur. iş hayatında böyle ajitasyonla bi bok yapılamayacağını anlaması lazım.


  • mayeskuel  (08.05.14 21:57:57) 
umarım gerçekten de iddia ettiği gibi banka çalışanıdır. :)


  • emfuzi  (08.05.14 22:00:16) 
8 dakikalık bir beklemenin ardından müşteri temsilcisiyle görüşebildim. henüz başvurum sistemlerinde gözükmüyormuş. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. gerçekten de banka çalışanı değil miydi acaba? lütfen ibretinizi alın, "heaö zaten bir şey yapmanıza gerek yok" diyenlere güvenmeyin.....


  • okuyamıyom ben ya  (08.05.14 22:14:01) 
Kampüslerde de bol bol oluyor o tiplerden, özellikle de final dönemleri. Bankadandır bankadan.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (09.05.14 02:35:00) 
banada aynı böyle geldiler dayanamayıp bilgilerini yanlış vererek doldurdum sende öyle yapsaydın.


  • mrthany  (09.05.14 02:53:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.