[]

Klavyem delirdi (resimli)

Bayağıdır kullanmadığım nümerik klavye lazım oldu, ancak elime aldığımda yapış yapıştı, sanırım bi ara üstüne şekerli kahve falan dökmüşüz. Tuşlarını falan söküp temizledim, ancak bilgisayara takınca bilgisayarı da delirtti, o sırada izlediğim videoyu başa sardı falan.. Diğer pencereler/programlar aktifken de denedim ve fark ettim ki geri tuşu takılı kalmış.

Bu sefer tuşların altlarındaki o beyaz şeyleri de çıkarıp hem onları, hem oturdukları yerleri de pamuklu çubuk vasıtasıyla kolonyayla bi güzel temizledim. Ancak hâlâ geri tuşu takılmış tepkisi veriyor, tuş ve o beyaz şey yerinde değilken bile.

Benim yapabileceğim başka bir şey var mı?

 
en altta çip şeklinde bi tepsi var -basılan tuşları pcye ileten- onu da şöyle bi bezle silebilirsin eğer silmediysen.


  • zebragibi  (08.05.14 22:13:21) 
Vidası falan olmadığı için en fazla o beyaz şeyleri çıkarabildim ve onların da altını sildim kulak çubuğunu kolonyaya batırıp. Asetat benzeri bir tabaka var, sanırım sıvı bir şekilde onun da altına girmiş.


  • marjory  (08.05.14 22:15:40) 
Toplu iğneyi kenardan çok hassasca sokar gibi yapıp o üstteki tabakayı elektronik kısımdan ayırdım. Şimdilik her şey normal, teşekkürler.


  • marjory  (08.05.14 22:22:59) 
Açılmamasına imkan yok. illa ki ya ortada ya da kenarlarda klipseler vardır. biraz zorlayarakta olsa açılır. gerekirse sonra japonla yapıştırırsın.


  • janavarorion  (09.05.14 00:59:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.