[]

işimden memnunken başka bir kapının açılması???

şu an çalıştığım yer: büyük bir çağrı merkezi, günde en fazla 20 çağrı alıyorum. satış değil, teknik destek. her gün yeni şeyler öğreniyorum. ilaveten insanlara yardım ediyorum. boş iş değil. o yüzden seviyorum. sabah 9 akşam 6 yemek var. işini yaptıktan sonra karışan yok. gidiş geliş 2 saat. 1400 maaş.

açılan diğer kapı: web ajansı yine büyük bir yer. tasarım, banner vs.. yapıcam. tasarımcılığı da çok seviyorum. sabah 8:30 akşam 17:00 rahat mı değil mi bilmiyorum. 1800 maaş. işe gidiş geliş 3.30 saat.

iki arada bir derede kaldım. siz olsaydınız? biide öneri, fikriniz varsa lütfen paylaşın.

 
Ajans demek fazla mesai demek. Aksam 17:00'de cikilan ajans, az bulunur. Ajanstaki diger insanlardan birine fazla mesai yapip yapmadiklarini bi sorun.

Bi de 2 saatten 3.30'a cikmak cok fazla. Evin ise yakin olmasi Istanbul'da dev bir zenginliktir. ayda 400 lira kazanmak icin gunluk 1,5 saatinizi satmayin.
  • lightblue  (08.05.14 21:40:49) 
bırakma bence işini.


  • tescillimarka  (08.05.14 21:45:27) 
eğer ayda 400 liraya acil ihtiyacın yoksa değmez bence.


  • reavelyn  (08.05.14 21:47:11) 
bugune bakma yarina bak
cagri merkezinde kalarak nereye kadar devam edebilirsin.
ajansin ortami nasil? cevresi nasil ordan baska yerlere sicrama imkanin nedir?
tasarimciliktan mi daha cok zevk aliyosun cagri merkezinde calsrken mi?
web ajansi bence gelecegi daha parlak duruyor tabi karar senin..
  • rentts  (08.05.14 21:49:55) 
abi bence taşın, 3.5 saat gidiş geliş neymiş ya. bi ev arkadaşı bulursun, 500 + 500 lira koyar güzel bi yer tutarsınız metro hattına falan yakın. levent, mecidiyeköy falan. 1 saat yol gitmek istanbul için ideal denebilir ama fazlası düşündürücü.

@lightblue'nun dediği gibi ajanslarda genelde fazla mesailer, akşam 5'te gelen revizeyi gece baskıya yetiştirmeler falan olur. iyi tarafı, sonuçta kreatif bi iş yapıyosun. ortaya bi ürün çıkıyo ve senin imzan var üstünde.
  • hjarteblod  (08.05.14 21:50:00) 
iş yerinde rahat bırakmaları, saat 6da çıkıp 7de evde olman ve sadece 20 çağrı alman gibi rahatlıklar bence 400 tl'yi rahat rahat karşılar.

üstüne saat 17.00'da iş bırakan bir ajans pek inandırıcı gelmedi, o işin 1 saat mesaisi olsa, kaybedeceğin zaman 2 saate yükselecek. sabak 6da çıkman ile saat 8de çıkman arasındaki farksa cabası.

bence yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi kendinizi geliştirin, çalışmalar yapın, ilerde çok daha iyi bir fark oluşursa maaş vb olarak o zaman daha anlamlı bir şey olur.
  • efrasiyab87  (08.05.14 21:52:16) 
tasarımcılık şeysi esnek çalışma saati demek. o da haftasonun çalınması, haftaiçindeyse geç vakitlere kadar çalışmak belki de sabahlamak demek. o yüzden teknik desteğe devam.


  • nax  (08.05.14 21:58:07) 
çagrı merkezinde hiç çalışmadım ama, ajansta kesin mesailerin olacaktır olmama imkanı yok gibi bir şey hiç bir şey olmasa evde çalışman gerekir gene çalışırsın, ama eğer işinde iyi olursan ilerleme imkanın mevcut. ajanslar genelde gün içinde zaten rahat olursun genelde eğlenceli geçer günlerin fazla yıpranmazsın yogun geçen zamanlarda bile bir şekilde rahat edersin.

ayrıca evini taşırsın 3 saat ne abi 3 saatte insanlar şehirler arası yolculuk yapıyor.
  • exodia  (08.05.14 22:09:38) 
Kesinlikle işini değiştir. Çağrı merkezinin sonu yok, yükselemezsin, maaşın artmaz. Üstelik hiç değerin yoktur çünkü senin işini yapacak milyonlarca adam bulabilirler.

Ajans tarafında ise yol konusunu taşınarak çözebilirsin. Üstelik ajansta yapacağın işler sana 1 sene içerisinde altın bilezik olarak geri döner. Grafikçi, çizimci vs bir çok yerde aranıyor. İşini ne kadar iyi yaparsan o kadar maaşın artar. Anlamadan bir bakmışsın maaş 5k olmuş.

Saçmalama hemen çağrı merkezini bırak.
  • Nocturne  (08.05.14 22:24:16) 
bence de ajans ama taşınman şart gibi.


  • vendorth  (08.05.14 22:42:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.