[]

Kulak içi kulaklık tavsiyesi

Selam dostlar. Kulaklık almaya karar verdim, bütçem 300-350tl. Gözüme akg k 375'i kestirmiş durumdayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.




 
Apple EarPods

store.apple.com

Tek geçerim.
  • himmet dayi  (08.05.14 17:35:12 ~ 17:35:42) 
Hedefimin altında bi kulaklık ama bu. Daha üst düzey bi kulaklık almayı planlıyorum.


  • foreignsilhouette  (08.05.14 17:42:22) 
asdasda himmet dayi naptin sen.

dinlediğin müzik türüne göre değişmekle beraber phonak pfe 112 olabilür
  • mattiadestro  (08.05.14 17:42:34) 
tavsiyeyle kulaklik alinmaz. kulakliklar cesit cesittir. ayni paraya satilirlar ama

bazilari kaliteli ama ses seviyesi az muzik dinletir

bazilari yuksek sesli ama daha az kaliteli muzik dinletir

bazilarinin tizleri iyidir

bazilarinin basslari iyidir.

hatta muzik turune gore kulaklik alan var.

en guzeli gidip kendinize uygun olani kendiniz secmeniz.
  • ergenpezeveng  (08.05.14 17:42:57) 
Kulak içi kulaklıkları denemek gibi bir şans olmuyor malesef teknoloji mağazalarında.


  • foreignsilhouette  (08.05.14 17:47:11) 
evet o yuzden ben de 5 yildir kulaklik alamiyorum:)

adamin bana super abi bunu gozu kapali al dedigi kulakligi deneme sansim oldu orda tesadufen. 300tl lerde bi fiyati vardi. tam anlamiyla fiyaskoydu. telefonun kendi kulakligi daha iyi gibiydi. adamin onerdigi kulaklik neredeyse orijinal kulakligin yarisi seviyesinde ses veriyordu tamam kaliteli ses verdi ama zaten ben o kadar kisinca normal bi kulakliktan da o sese yakin ses aliyorum. mesele yuksek sesi kaliteli vermesi.

o yuzden denemeden alma denetmezlerse de git 30 40 tl ye ortalama bisey al.

o kadar parayi salak bi kulakliga kaptirmak cok kotu olur. isin kotu yani cevremde de oyle kulaklik alan filan yok. senin varsa en azindan onlardan deneyebilirsin.
  • ergenpezeveng  (08.05.14 17:55:07) 
technofi'da ki üyeler arada bir buluşuyor, denemek isterseniz buluşmaya katılabilirsiniz. türkiyede bulunmayan aletler, cidden pahalı kulaklıklar oluyor.


  • mattiadestro  (08.05.14 18:03:54 ~ 18:04:44) 
Şuradan alalım seni.

www.head-fi.org

Dinlediğin müzik türü, yahut sevdiğin ses karakteristiği (sıcak-soğuk, analitik-eğlenceli) ile bütçenin kesiştiği -en azından- 5-6 modeli çıkarıp ayrı ayrı incelemelerine göz atarsan, kafanda baya birşeyler şekillenecektir.
  • excomzkko  (08.05.14 18:05:07) 
eşim sapıklık derecesinde akg ye düşkün, gerçekten başarılı, deneme mevzusu da sıkıntılı, deneyebildiklerimiz genelde denenmekten patlamış kulaklıklar oluyor, yine yorumlara ve teknik özellikleri yorumlama kabiliyetine kalıyoruz maalesef.


  • lizard queen  (08.05.14 18:12:16) 
arkadaşın da dediği gibi techno-fi'ye bir göz atın. 2.ellere de bakabilirsiniz. dinlediğiniz müzik türünü yazarsanız daha yardımcı olabiliriz.
pfe112 önerilmiş mesela, iyi kulaklıktır öneririm ben de fakat bass istiyorsan seni tatmin etmeyecektir, flat bir kulaklıktır çünkü. eğer bass kafa değilim diyorsan rockit sounds r50 önerebilirim. fiyatı da uygundur. düşünürsen technofiden selçuk beye ulaşıp sıfırını alabilirsin.
onun dışında bütçeni 400e kadar çıkarabilirsen ath-im02 önerebilirim. efsane ck10 yükseltmesi bile deniyor bu kulaklık için.
ama dediğim gibi, dinlediğin tür önemli burada. çünkü bu kulaklıklar analitik. dinamikler gibi bass vermeyeceklerdir.
jazz, metal, klasik müzik dinliyorsan al. techno trans r&b hiphop gibi şeyler dinliyorsan tatmin olmayabilirsin.
ama yine de söyleyeyim, rockit sounds r50 için en azından, dinamik sürücülü kulaklıklara alışmış biri için bassları az gelse de, aslında olması gerektiği yerde olması gerektiği kadar vurur.
frekanslar birbirinin önüne geçmez ve flat bir ses alırsın. bir düşün derim
  • anil  (08.05.14 21:00:15 ~ 21:01:11) 
Shure marka bir kulaklık kullanıyorum son 3 yıldır. 240 liraya almıştım sanırım. Model beğenirsen satın alman için aldığım adamın numarasını verebilirim (istanbul) benimki 215 modeliydi sanırım. Ebay de en son 100 dolar civarlarındaydı.


  • simbolmina  (09.05.14 17:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.