[]

Fenerbahçe 2. lige mi düşüyor?

Ünlülerin adaletefeneryak videosudur, uefa'nın tff'ye gereğini yapmazsan yakarım tehditleri ama bir yandan da uzaktan izlemesi... kısacası ne oluyor?




 
şimdi şöyle düşün

sen tribüne gidiyorsun, gün geliyor akrabanla, arkadaşınla kavga ediyorsun ya bir takım için.

gerçekte öyle değil, herşeyin tek sebebi para.
Fenerbahçe evet yaptık anasını satiym bile dese düşüremezler.

Fenerbahçe düşerse ligin değeri kalmaz, GS - FB rekabeti olmasa LİG TV para kazanamaz.

Fener bir düşerse zaten 3-4 sene kendine gelemez kolay iş değil o
Juventus toparladı kendini diyorlar da, Juventus'un sahibi fiat ailesi, para aktarmıştır. Fener 1. ligdeki primleri değil, 2.ligdeki primleri alsa, futbolcu maaşını zor öder.

o yüzden uefa tffye bir ceza verecek, açık açık olmasa da, tff nin istediği finalleri, turnuvaları vermeyecek mesela.

Malesef Fener de düşmeyecek, yaptıysa, ki bence yaptı, yanına kar kalacak.

Ps: Fenerli değilim, Fenerbahçeden değil ama Aziz Yıldırım ve ekibinden nefret ediyorum
  • cruseo  (08.05.14 17:31:43 ~ 09.05.14 09:50:00) 
ben katı bir anti-fenerci değilim. ama dediğiniz gibi; bu olaydan dolayı milli takımın önemli turnuvalardan men edilmesi gibi bir şey söz konusu olursa... neyse çirkin laf içermeyen ama ağır bir şey söylerdim şimdi.. umarım herkes mutlu çıkar bu işin içinden.


  • urnganic  (08.05.14 17:41:35) 
Uefa ttf'ye ceza falan vermeyecek. Fenerbahçe dosyası kapandı uefa nezdinde. İnfantino biz 2 sene cezayı verdik bitti. O dosya kapandı dedi.

Bu uefa ceza yazacak, türkiye yasaklanacak falan filan hep uydurma. Bir takım köşe yazarları ile gs ve ts taraftarları ile ts yönetiminin manipülasyon çabası onlar.
  • nawar  (08.05.14 18:30:05) 
düşüremezler/düşmez diyenlere çok gülüyorum. :)

şunun şurasında taş çatlasa bir kaç hafta kaldı, görüşürüz. :)

UEFA ve FIFA nezdinde dünyanın en büyük şike skandalıdır bu, düşmeden geçirebileceklerini mi sanıyorsunuz gerçekten?
  • ozzpwnz  (08.05.14 18:35:15) 
"UEFA ve FIFA nezdinde dünyanın en büyük şike skandalıdır bu" ahahashdbdidbdidjhdh

Bu kafa için ne yaşanılıyor merak ediyorum. Fenerbahçe yaptı diye dünyanın en büyük skandalı sanırım. Avrupalının umrunda değil bu şike davası. Türkiye ligi bi bizim için değerli. Hani şunu söyleyenin 14 sene önceki uefa kupasından dolayı galatasaray'ı avrupada herkesin bilip saygı duyduğunu sanan kafadan farkı yok.
  • nawar  (08.05.14 19:19:33) 
neticelenince bu olay kalkıp ne diyeceksiniz onu da çok merak ediyorum.

infantino biz 2 sene önce cezayı verdik, bizim için kapandı açıklamasının sonunda ne dedi? federasyonların kendi işidir yerel bazda karar almak, gerekli kararı almazsa o zaman devreye gireriz dedi. ya basının yalan haberlerini okuyorsunuz yada işinize geldiği kısmını cımbızla çekip alıyorsunuz.

o yüzden dünyada en basiretsiz en başarısız spor adamı olarak tüpçüyü gösteriyorlar değil mi? avrupayı geçtim, amerikada bile.
  • ozzpwnz  (08.05.14 20:22:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.