[]

Çok bitkin hissediyorum, ne oluyor bilmiyorum

Tam olarak doğru kelime bitkin mi bilmiyorum ama şu anda hiçbir şey yapmaya halim yok. Gece 1'de yattım. 6'da kalktım ders çalışayım diye. Kalktım elimi yüzümü yıkadım ve bir daha yattım. Sinüzitten dolayı başım ağrıyor, kalkınca iyi hissetmedim kendimi. Saat 7:30'a alarm kurdum. Hiç zorlanmadan uyandım, alarmın ilk çalışında uyandığımı bile hissettim. Kalktım, bizimkiler uyuyordu. Ses çıkarmamak için bir daha yattım. En son 9'da kalktım. Güzel bir kahvaltı ettim. Portakal suyu ve kahve içtim, evden çıktım. Okula geldim, çay ve sigara içtim 4'er defa. Böyle yüzüm gözüm şişmiş gibi hissediyorum, inanılmaz derecede bir bıkkınlık ve yorgunluk var. Soğuk suyla elimi yüzümü de yıkadım ama hakikaten insan bu kadar isteksiz olabilir herhangi bir şey yapmaya.
Bir saattir kütüphanede masa başındayım, ders çalışmam lazım. Ama ekşi'de dikkat eksikliği ile ilgili bir şeyler okudum. 1,5 saat sonra sınavım var, benim içimden oturmak bile gelmiyor. İnsanlarla göz teması kuramayacak kadar halsiz olduğumu hissettim az önce. Bilmem anlatabildim mi. (Yani göz teması kurmak yormuyor, ama konuşurken başka yerlere bakarak konuşuyorum)
Nedir bu içinde bulunduğum halin sebebi? Var mıdır biraz yardımcı olabilecek biri?

Teşekkürler bu uzun yazımı okuyan herkese. Cevap verenlere çift teşekkür...

 
bahar yorgunluğu olabilir. vitamin desteği almanı öneriyorum. solgar'ın sitesine girip kafana yatan bişeyleri alabilirsin.


  • camino real  (08.05.14 15:37:06) 
  • vfgerty  (08.05.14 15:37:43) 
bi gofret, cikolata filan yiyin.


  • kartonpiyer  (08.05.14 15:37:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.