[]

Bisiklet önerisi sorusu

Merhabalar, şehir içi kullanım/ hobi amaçlı bisiklet almak istiyorum. Fakat Boğaziçine gelene kadarki bisiklet çeşitleri bilgim marketlerde satılan bisikletler kadardı. İstanbul içinde kullanacağım için şimdilik bütçem belki 400-500lere çıkabilir ama aşağıda birisi "Claud Butler Oxford 700" (350 TL) paylaşmış o hoşuma gitti, internette hakkında yorum çok yok. ? Herhangi bir bisiklet ya da Oxford için önerisi olan var mı?




 
çelik kadrolu, ağır ve kısa sürede sorun yaşatabilecek; market bisikletlerinden en fazla 1 tık yukarıda sayılabilecek bir model oxford.

hobiden kastının içinde dağa, ormana turlara gitmek de varsa dağ bisikleti alabilirsin. yoksa şehir bisikleti de işini görür. çok iyi bir bisiklet almaya yetmeyecek bir bütçe, zaten biraz incelediysen anlamışsındır. temiz bulabileceksen ikinci el bakman daha uygun olur.
illaki sıfır dersen en uygun fiyatlı örnekler:

şehir bisikleti: CITY FUN 70 559 TL
dağ bisikleti: NG750 V-Fren 499 TL
en azından durduğu yerde pastan çürümeyecek bisikletler.
çift kat alüminyum profilli jantları var.

başlangıç için yeterli, ama bisiklete sararsan ve daha iyisini kullanırsan yetersiz bulursun.
  • ucan spagetticanavari  (08.05.14 02:02:24) 
claudbutler'ı ilk gördüğümde ben de beğenmiştim fiyatı da uygundu..
ama geçen gün modada park halinde görünce yakından inceledim, gidon ve çevresi paslanmıştı..
bu bisiklet piyasaya çıkalı 1 sene bile olmadı ve şimdiden paslanmış, ben olsam almam.
  • de jure  (08.05.14 11:20:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.