[]

nasıl sevgili yapılır?

dostlar benim neden sevgilim olamıyor yahu? 21 yaşında er kişisiyim ama daha evvel sevgilim olmadı. önceden takmazdım ama son birkaç yıldır çok dert etmeye başladım. erkek erkeğe takılmaktan da bıktım açıkçası. o yüzden arkadaşlarımla bile pek görüşmüyorum. açıkçası arkadaş da istemiyorum, bir sevgilim olsun yeter bana. facebook'ta bakıyorum çoğu arkadaşım birsürü sevgili yaptı şuana kadar. benim ne eksiğim var acaba diye düşünmeden edemiyorum. malesef ağzım pek laf yapmaz, ondan mı acaba? ama ulan güzel çirkin herkesin sevgilisi var artık bu devirde. kendimi aşırı yalnız hissediyorum. nasıl sevgili yapıyorsunuz bu kadar kolay allah aşkına? bir yol gösterin bana lütfen.




 
(bkz: tinder)


  • croswell  (07.05.14 17:22:50) 
Çünkü sen kafaya takıyorsun, rahat olman lazım, doğal ve normal yaklaşman laızm, kasarsan sıkıcı olursun çok..


  • redeath  (07.05.14 17:23:15) 
ayrıca ağzın laf yapsın, tip olmadan çok sevgili yapan var bu sayede.


  • trajikomix  (07.05.14 17:23:57) 
Bunun malesef genel gecer bır "yol"u yok. Bıraz sans ısı. Tabı sıze dusen kısımları da var. Kızların etrafında soguk soguk tavır takınıp, hıc sevecenlık gostermezsenız, hıc gırısken olmazsanız bu bıraz zorlasıyor. Cevrenızde hoslandıgınız bırılerı varsa, onunla ıletısıme gecmeye calısın. Hoslandıgınız kımsenın olmaması mı sorun, yoksa acılamamanız mı, yoksa sureklı reddedılmenız mı? Bu da onemlı. Kımse yoksa, zorlamayın. Dogru kısı elbet cıkacaktır bır yerlerden. Sureklı rededılıyorsanız, ya yanlıs kızlara takılıyorsunuz, ya da yanlıs taktıklerı uyguluyosunuz. Acılamıyosanız da, karsınızdakının de en nıhayetınde sızın gıbı bı ınsan oldugunu, ocu olmadıgını ve de acılırsanız ıyı ya da kotu ustunuzden bı yuk kalkacagını dusunun. Dunyanın sonu da degıl.


  • yemektehamsivar  (07.05.14 17:26:22) 
bende aynı durumdayım, hatta dışarı cıkmama olayı bende de var sanki beni anlatmısın. ne yazık ki bu yasa kadar olmadıysa bundan sonrada zor, hani sinirini bozmak gibi olmasın ama yapacak olan cok daha önce yapmıs olurdu. maalesef geri kalmıs adamlarız.


  • fransızkalanadam  (07.05.14 17:38:10) 
önce kafanı bi değiştir.sevgili yapılması da ne demek.Bunu o kadar kafana takmışsın ki artık iyi kötü ne olursa olsun biri olsun demek üzeresin.ondan sonra hatun seni donunda sallar durur.önce biraz kız arkadaş edinmeye çalış sevgilin olmayan muhabbet edebildiğin tanıştığın tanışacak olduğun kızlara da potansiyel sevgili gözüyle bakma.Zamanla hiç bi çekici tarafının olmadığını bile düşünüyor olsan ya kızlar sana birini zorla ayarla ya sen olnlardan birinden hoşlanırsın sonra senin de bir sevgilin olur gider. zaten o kadar da menem birşey olmadığını farkedeceksin.o yüzden gram dert etme kendine 27 sine kadar eline kadın eli değmemiş çok utangaç konuşmayı beceremeyen arkadışım şu an her hafta biriyle takılıyor.zamanla olur herşey sorun etme bence.işini gücünü okulunu yoluna koy gerisi çok kolay gelir.


  • arafa  (07.05.14 17:42:52) 
lego mu yapıyosun ?
sevgilin olması için sevmen sevilmen lazım-kendini severek ve saygı duyarak başla bunun içinde kendine yatırım yap sosyalleşebilecek ortamalra gir ortak zevklerin olduğu zaman bi kızla sevgilik durumun başlamış oluyor.
salak salak evde klavye başında takılma.
  • jamswety  (07.05.14 17:46:26) 
"açıkçası arkadaş da istemiyorum, bir sevgilim olsun yeter bana."

Bunu dedikçe sevgili bulamayacaksın, bulsan bile yine işler yolunda gitmeyecek üzüleceksin.

Kimseyi hiçbir şeyi çok büyütmemeye çalış(şu an ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama) Kızlar ne istemiyor biliyor musun? Sürekli kendisine bağlanacak adam. Yaşayıp görmeni çok isterim zaten deneyimlemeden atlatmak da ego'nda bazı şeyleri açık bırakır. Neyse, sen tek başına da mutlu olduğun zaman(ya da arkadaşlarınla) bir kız gelip senin hayatına dahil olmak isteyecek. Diğer türlü, birinin gelip senin hayatını "daha iyi" yapması çok daha zor.

Başkalarını siktir et. Sen daha seçicisindir, ya da sosyal çevrende kafana göre kız yoktur bir sürü değişken var. Şans da çok etkili tabii, ama sen bulduğun şansları "ağzın laf yapmadığı ve çekindiğin" için yok etmiş olabilirsin. Şans biraz da senin değerlendirmene bağlı bir şey. Ama laf yapmama olayına da çok takılmayabilirsin bence. Ben bazı kızlarla konuşmak istemiyorum sıkılıyorum ama eski sevgilimle 10 küsür saat aralıksız muhabbet ettiğimiz oluyordu. Sorun cidden sende mi yoksa kafana göre kişilerle konuşmanda sorunun var mı? Bunu düşün, duruma göre çözüm üret.

Nasıl kolay sevgili bulunur? Kolay değil ama, sen hobilerine vs seni mutlu eden şeylere yönel. Mümkünse bunlar seni sosyalleştirecek-çevre oluşturabilecek şeyler olsun. İnsanlarla tanıştıkça ve "aşırı yalnızlığını" attıkça şansın artacak.(diyorum, tamamen kişisel bir görüş)
  • rodriguez2  (07.05.14 17:47:31 ~ 17:50:57) 
abi sen kibrista degil miydin? okulda 80 kusur milletten insanin oldugu bir okuldasin. yabanci kizlarla takil, ingilizcen cok mu kotu? onlarin da iyi olmayabilir cok kafaya takma. nijeryali, rus acayip kizlar var gozlerini acarsan. sinifta falan bile vardir mutlaka. turkce ogretirsin hem :)


  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.05.14 17:58:09) 
gitar çal


  • ibomiu  (07.05.14 17:59:11) 
bir arkadaşım vardı 22 yaşında ve o da senin gibi şeyler söyleyip duruyodu. bi çocukla tanıştılar o da 22 yaşında ve hiç sevgilisi olmamış. şu an birlikteler. kafaya takma yani olacağı zaman olur.

ekstra olarak zeka, espri, abartıya kaçmayacak özgüven, hobi, boş gezenin boş kalfası olmamak, boş konuşmamak, güçlülük vs kadınların genel olarak hoşlandığı şeylerdir.

haa bir de: 1- 4.bp.blogspot.com

2- mentalfloss.com
  • mrz breezy  (07.05.14 18:05:12) 
yahu gunumuz kizlarina ragmen olmuyosa yapacak bisey yok.

bi kere ciddi dusunmeyecen simdiki genc kizlarin kafa gec basiyo 20 lili yaslarin baslarindaki bi kiza ciddi biseyler dersen kiz kacar ha 20 lerin sonunda deli tavuk gibi pesinde dolanirlar o ayri. oncelikle sevmedigin seyleri bile seviyomus gibi yap bi kafeye gidip at sidigi gibi bira ic saatlerce o kapali ortamda takil mesela hatunlarla. onlarin dedigi seyleri onayla onlar gibi ol mutlaka biri cikar.
  • ergenpezeveng  (07.05.14 18:41:13) 
yalnız böyle karanlık ucuz biralı leş leş ortamlardan kız kovalamakla hobiler ve sosyallik üzerinden kız kovalamak arasında fersah fersah fark var. biriyle ilişkin seks etrafında döner biriyle düzgün ve seviyeli bir ilişkin olabilir mesela.


  • mrz breezy  (07.05.14 19:38:42) 
Kafaya takilacak bir sey degil, yasin da daha genc zaten. Liseden itibaren surekli birileriyle cikan insanlara bakip da kendini kotu hissetme. Once kendine bak, spor yap, hayatini kaliteli hale getir. Ogrenciysen sosyal ortama girme ihtimalin calisan bir insana gore daha fazla. Rahat ol, kasma, girdigin ortamlardaki kizlarin hepsini potansiyel sevgili gozuyle inceleme. Tip olarak aman en guzelini en mukemmelini arama. Anlasacagin, etkileneceginbiri elbet cikar karsina. Baslayinca da aha da hayatimi gecirecegim kadin diye atlama iliskiye, carpilirsin yoksa.


  • kint  (07.05.14 19:49:24) 
3bardak un 4yumurta


  • denizrocket  (07.05.14 20:47:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.