[]

kartal / ist ?

3-4 hafta buralardayım. iş için bir otelde kalıyorum.
bir yer de bilmiyorum.
ne yapılır saat 5'ten sonra ? yemek için tavsiyeniz var mı?

sahile yakınım..

 
intiba'nın döneri güzeldir. zeplin var, kafe-bar. blues çalar, ortamı hoştur. sahilde çay bahçeleri var. alır kardeşler efsanedir.


  • nereye bu gidis  (07.05.14 17:15:58) 
sahil yolunda, atalar'a doğru giderken kolcuoğlu kebap var, pahalıdır ama orijinal adana kebabı yersiniz. üst katında "gemide balık" var. pahalıdır ama cunda stayla mezeleri, ara sıcakları fena değildir. galatalı vardı eskiden onun yerinde, o çok iyiydi, şimdi suadiye'de ama.


  • nereye bu gidis  (07.05.14 17:17:43) 
atla otobüse veya sarı dolmuşa bağdat caddesine git. takıl oralarda işte. caddebostan sahile falan in.

uzak gelir dersen maltepe süreyyaplajı mevkiinde in, oralarda takıl.
  • brotha b  (07.05.14 17:18:25) 
çok teşekkürler arkadaşlar.
zeplin cafe/bar2a gideyim hemen. blues dediniz ya yetti :))
caddebostan uzak ama maltepe'ye gidebilirim. yürüyerek ulaşım olan yerler harika olur tabii ki.

tekrar teşekkürler.
başka tavsiyeler varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.
  • dawn of a new day  (07.05.14 17:25:07) 
lavinya nın da kumpiri çok güzel oluyor, ne zaman kartal a yolum düşse orada yerim.. bankalar caddesinde.


  • kronik  (07.05.14 17:52:54) 
E5'e çıkıp metro ile Kadıköy'e geçebilirsin.
Maltepe Sahil şahane zati, zibilyon adet kafe mevcut, yemek de yersin, içki de içersin, sahilde yürürsün de.
Kebaptı, köfteydi, hamburgerdi ya da her ne istersen mevcut.

Maltepe sahile gidersen; Starbucks'ın üstünde güzel bir mekan var adı dilimin ucunda lakin gelmiyor, hatırlarsam bildireceğim. Gidersen hemen üstte Mcdonalds'ın yanında üstte görürsün. (:

EDİT: Bahsettiğim mekanın adı "Ada216", hatırlatma için "brotha b" arkadaşıma teşekkürler. (:
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (07.05.14 18:04:07 ~ 20:04:53) 
sarı dolmuşlar ile sahil yolundan süreyaplajı/küçükyalı/bostancı/suadiye/caddebostan gidebilirsin.

süreyyaplajında kafeler vs bol birkaç kıyafet mağazası da var dondurma yiyerek bir süre gezebilirsin sonra oturur yemek yer kahve içersin vs.
süreyyaplajından yürüyerek idealtepe sahile gidebilirsin idealtepe'de günaydın restoran, mado ve birkaç outlet mağaza ile birlikte sportive spor mağazası var

yine oradan yürüyerek küçükyalı sahile gidebilirsin, sahilde restoranlar var güzel şık yerler.

küçükyalı bostancı arası yürüyerek 15dk, bostancı'dan istanbulun her yerine gidebilirsin, istersen taksim dolmuşuna biner karşıya geçersin veya ido ile kabataş oradan eminönü vs gezebilirsin.

yok ben bu tarafta kalırım diyorsan suadiye şaşkınbakkal en hareketli ve aradığın her şeyi bulabileceğin yerler. caddede vakit geçirebilir mağaza gezip yorulunca bir kafeye oturabilir gece sinamaya da gidebilirsin.
ayrıca caddebostan'dan sonra ekşın yapılabilecek en birinci yer buralar.

içerim her kıza sarkarım dayak yerim dersen caddebostana gidersin barlar sokağında bir mekanda veya sahilde migros var oradan içkini alıp çimlerde takılırsın hem bazen çalgıcılar geliyor selanik çocuğu var klarnet çalıyor güzel olabilir.

rakçıyım repçiyim emoyum en değişikli yerleri görmek istiyorum dersen kadıköy paklar seni ama blues diyorsun... ben bilmiyorum mekan tavsiyesi veremeyeceğim ama kadıköy'de %100 blues çalan yer vardır bir bilen elbet çıkar, taksim kadar olmasa da her türden insan var. tamtam zulu vs bile olabilir iyi bakmak lazım.

onun dışında kartal'dan adalara motorlar var, mesela kartal belediyesinin büyükada'da kampı var açıldıysa çok güzelmiş oraya gidebilirsin.
faytonla gezersin, lefter'in mezarı falan var oraya gidersin bisiklete binersin

evet bence adaya git, en güzeli ada.
  • azizakin  (07.05.14 18:51:00 ~ 18:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.