[]

uçak bileti

selam,

skyscannerdan bilet sorguluyorum. almak istediğimi gidiş dönüşü seç diyorum (ikisi de anadolu jet) geziko diye bir siteye yönlendiriyor, orda tam çıkan fiyat ekstra ücret yok. ama anadolu jetin sayfasından aynı rezervasyonu yapınca 11 lira daha fazla fiyat çıkıyor. fikri olan var mı? gezikodan almak istemiyorum bileti.


 
uçak siteleri senin cookie'lerine falan bakıyor, hee diyor bu bilete gerçekten ihtiyacı varsa, yani alıcıysa, bi miktar fiyatı yükseltiyorlar.


  • hjarteblod  (07.05.14 15:59:04) 
Geziko alacağı komisyonu düşük tutup indirime yansıtmış demek ki.

Almak istemiyorsan 11 TL fazla verip al Anadolu Jet'ten.
  • cakabo  (07.05.14 16:00:18) 
Aerobilet'e de bak, son sayfada komisyon gecirmiyolar ve Anadolu jet biletleri ucuz oluyor orda.


  • black sabahat  (07.05.14 16:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.