[]

Gezi Davası Sanığı/sanık arkadaşı olan var mı?

Selam gençler, biliyorsunuz gezi davaları son sürat devam etmekte Benim de 255 kişiyle birlikte dahil olduğum dava pazartesi günü başladı. Her gün 25'er kişiyi kapsayacak şekilde dava sürüyormuş. Benim duruşmam 14 mayıs çarşamba günü.

Davada tanıdığı olan, sanık olan, avukat olan varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim. Şu anda ne avukatım var ne de herhangi bir savunma dosyam. Ona göre hareket edeceğim ben de.

not: İstanbuldayım. Benim davam 55. Asliye Ceza Mahkemesinde devam ediyor.

 
bulunduğunuz ilin baro'su yardımcı oluyordur belki. zamanında olmuşlardı bayağı.


  • empati kuramayan psikolog  (07.05.14 14:49:04) 
taksim dayanışması'yla iletişime geç. hangi şehirdesin?


  • olivia ofrenda  (07.05.14 14:49:42) 
arkadaş kocaeli'de herhalde. tkp bürosuna gidip durum böyle böyle, sizin avukat beni de savunsa olur mu diye bir sorabilirsiniz =)


  • john lee hooker  (07.05.14 14:53:15) 
Cagdas hukukcular dernegine git bilgi al bunlarla genelde onlar ilgileniyor


  • wild honey suckle  (07.05.14 14:57:05) 
İstanbuldayım arkadaşlar. O zaman ben Çağdaş hukukçular derneğinden birilerini bulayım.


  • steam  (07.05.14 15:00:56) 
En iyisi o. Cok ilgililer ama isin icin orgut uyeligi girebilir onlarla takildigin icin:) saka bir yana gecmis olsun umarim pacayi kurtarirsin.


  • wild honey suckle  (07.05.14 15:09:12) 
Örgüt üyeliğine dahil olmamam için ne yapmam lazım peki?


  • steam  (07.05.14 15:25:05) 
merhaba, çhd'li bir avukatım. özel mesajla benimle iletişime geçin lütfen.


  • dahili meddah  (07.05.14 15:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.