[]

PC ve Laptop Bitiyor Mu?

Apple tablet urun gamini yaymak için minisini de çıkardı. Sony'nin de Vaio markasını kapatmasiyla düşündüm. Halihazirda laptop tablet kırmaları da çıkarken (asus transformer ile başladı), hızın portatifligin önemli görüldüğü çağımızda acaba başlıktaki sistemler bitiyor mu?




 
PC nin kısa vadede biteceğini hiç sanmıyorum. Çünkü donanım upgrade opsiyonu her zaman mevcut olacak. Oyuncuların toplamış olduğu PC ler, çok fazla güç tüketimi ve yüksek performanslı grafik kart ve işlemcilerle çalıştığı için bunu tabletlere küçültmek biraz zor.

Laptop kısmına gelince. zaten yeterince inceldiler. tablet haline getirmek o kadar zor olacağını sanmıyorum. fakat 17" lik bir laptopun sadece ekrandan ibaret olması bana çabuk zarar gelebilecek birşey gibi geliyor. önemli verilerimi vs depolamaya çekinirim.
  • janavarorion  (07.05.14 14:09:43) 
hayır; mümkün değil. herkes bilgisayarı facebook'a girmek için kullanmıyor; haliyle devam edecek.


  • repins  (07.05.14 15:25:35) 
Tabii ki bitmiyor bitmeyecek de. Repins'in dediği gibi sadece facebook twitter için kullanmıyoruz pcyi. Bir sürü makale proje bok püsür işi var herkesin oldukça geniş çaplı hem de. Tabletler bu ihtiyacı karşılamıyor karşılayabileceğinden de şüpheliyim


  • mutlusismankedi2015  (07.05.14 16:36:26) 
sadece facebook, twitter ve diğer internet hizmetleri için kullanan insanlar için pc ve laptop çoktan bitti bile.

ama eğer oyun, grafik, program manyağıysanız bunların bitmesine daha çok var demektir. çünkü tabletler oyun oynanabilirliği, program kullanabilirliği bakımından çok vasatlar maalesef. ben tabletim de 2D oyun oynarken bile konsol bağlayıp oynuyorum. dokunmatik ekranda sadece internette sörf yapmak, müzik dinlemek, film izlemek ve kitap okumak eğlenceli.

gelecekte şeffaf tabletler piyasaya giriş yapacak. o zaman bu pazara ilgi daha yoğun olsa bile pc yine bitmez.
  • sivil admin  (07.05.14 16:51:53 ~ 16:53:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.