[]

kizlaaar! sutyen sorusu

Sordugum soru dısıda sulu ve salak seyler yazacak olanlar: yapmayın.

Evde nasıl bır sutyen gıyıyorsunuz? Ben sporcu sutyenı gıyıyorum aslında dıkıssız falan ama nedense rahatsız etmeye basladı benı.


 
evde genelde benden başkası olmuyor genelde giymiyorum :P
giyersem de bir iki tane tamamen pamuklu kumaştan (içi dışı) dolgusuz çok rahat ettiğim var onları giyiyorum ama türkiyede bunlardan bulamıyorum :(
zaten ben her türlü bu dolgulu, push-up lı, naylon kumaşlı, zırh gibi şeyleri giyemiyorum :)
  • niye ama  (07.05.14 13:52:14) 
Nerden bulabılırım bu yumusak dedıklerınızden? Bı de fotosu falan varsa nasıl bı gorunumu var merak ettım?

Yanı ınternette lınk seklınde fotosu.
  • yemektehamsivar  (07.05.14 13:53:47 ~ 13:54:54) 
sporcu sütyeni giyin lan. bu hızla giderseniz 10 seneye dizlerinizde sektirirsiniz mazallah.


  • syozkn  (07.05.14 13:53:53) 
Evde sutyen giymiyorum.sutyen ne kadar rahat olursa olsun hic olmamasi daha rahat


  • pastörizesüt  (07.05.14 14:18:30) 
Normalde disarida ne giyiyorsam onu. Cikartilmaz ki evde daha olsa. Sarkar sonra.


  • duzsac  (07.05.14 14:28:49) 
çıtçıtlım var evde onla rahat rahat takılıyorum bazen de yarım atlet gibi şeyler kullanıyorum. bir de sütyensiz sarkar diyen arkadaşlara karşı sütyenle sarkar diyenler de var. www.medicalnewstoday.com


  • Lim5  (07.05.14 15:02:54) 
dışarıda ne giyiyorsam onu. balenli, yumuşak kuplu, dolgusuz sütyen.

ek: sütyensiz rahat edenleri de anlayamıyorum. özellikle pms döneminde benim kurtarıcım oluyor sütyen resmen. yoksa en ufak harekette acıdan sızıdan durulmuyor.
  • devilred  (07.05.14 15:06:46 ~ 15:10:25) 
evde ben de giymiyorum. ama regl döneminde göğüslerim çok hassas oluyor ve doğal yaptığım hareketlerde -eğilip kalkarken- ufacık sallansalar bile canım acıyor. bu yüzden sporcu sütyeni gibi incecik penye sütyenler var onlardan giyiyorum. loya-kompedan vb gibi yerlerde bolca bulunuyor tavsiye ederim.


  • yue  (07.05.14 15:19:40) 
Evde sütyen mi giyilir yahu? Gerçi annem giy göğüslerin sarkar diyor ama :D nadiren de olsa en rahat olanları giyiyorum dantelsiz vs


  • mutlusismankedi2015  (07.05.14 16:33:25) 
Dışarda ne giyiyosam evde de onu giyiyorum. Balenli. Dolgusuz. Şu şekil: www.itusozluk.com

Yatarken çıkarıyorum sadece. Spor sütyeni vs giyemem sarkacakmış hissinden rahatsız oluyorum. Derli toplu duracaklar illa.

Yeri gelmişken yazayım sütyen askıları kıvrılı duran, göğüslerinin üst kısımları taşa taşa gezenlere de deli oluyorum.
  • buzbebek  (07.05.14 16:41:29) 
Pamuklu, dolgusuz, kalıp gibi olmayan/memenin şeklini alan, askıları alengirsiz ve sağlam sütyenler var. T-shirt bra adı altında satılıyor hatta, onları tercih ediyorum ben.
Oysho ve Ayyıldız'da bulunabiliyor genelde.

  • the queen of naked kings  (07.05.14 17:13:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.