Giriş
(5)

ev sahibini nasil bulurum?

buyerson
olayin baslangicindan anlatayim:2 sene kadar once adalar-kadikoy vapur iskelesinde, vapurdan inerken ortayaslarda bir bayan esyalarini iskele disina tasimam icin ricada bulundu, yetismem gereken bir yer yoktu bende yardim ettim.kadikoyun gobeginde hayallerinize sigdiramayacaginiz guzellikte bir eve
olayin baslangicindan anlatayim:

2 sene kadar once adalar-kadikoy vapur iskelesinde, vapurdan inerken ortayaslarda bir bayan esyalarini iskele disina tasimam icin ricada bulundu, yetismem gereken bir yer yoktu bende yardim ettim.

kadikoyun gobeginde hayallerinize sigdiramayacaginiz guzellikte bir eve yeni tasinmisti, bahceli mustakil ve binalarin arasinda izole bir dunyaydi sanki.

herneyse ben bu kadina yardim ettim sonra barlar sokaginda gittik iyice sarhos olana kadar ictik telefon numaralarimizi aldik ancak daha sonra ne ben aradim ne o aradi ustunden 2 sene gecti ve ben kadindan ziyade evi beynimden cikartamadim. resmen bi amac edindim o evi.

son zamanlarda islerim iyi kuzguncukta ki evimden oraya tasinmayi dusunuyorum. daha dogrusu o evi satin almak istiyorum. ben bu evin sadece adres bilgilerine sahibim, ev sahibine nasil ulasirim??

(he evet esseklik bende kadinla iletisimi kopartmak hususunda...)
0
buyerson
(08.06.09)
git kapıya zili çal?
0
electropie
(08.06.09)
kapiya gidip zili calip ne diyecegim?

- ee sey hatirladin mi mi beni 2 yil once takilmistik, herneyse ben bu evi satin alip icinde kendim yasamak istiyorum eger aptal degilsen seni evden cikartacagimin farkina varmissindir. simdi aptal taklidi yap ve bana ev sahibinin numarasini ver.

- sigdir...

gibi bir diyaloga maruz kalmak istemiyorum acikcasi : )
0
🌸buyerson
(08.06.09)
evin yakınlarındaki bir emlakçıya gidip eve talip olduğunu söyle. ayarlasın.
0
serseri marti
(08.06.09)
eve gidip, kapıyı çalıp, "ben bu evi çok beğeniyorum, satmayı düşünür müydünüz (ya da) evin sahibi kim?" diyeceksin.
kendini tanıtıp, güvenilir bir intiba bırak da hırsız falan sanmasınlar.
0
aithra
(08.06.09)
pusuya yat o hatunu tekrar bekle muhabbeti tekrar koy gerisi gelir.
0
atrin
(08.06.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.