[]

amerika'daki duyurucular - su 2 okul hakkinda bilgisi olan var mi?

colorado school of mines - uni. of southern california buralarda okuyan, okumus var mi aramizda? bir tanidiginiz okumustur, denver'da, los angeles'ta yasamissinizdir biliyorsunuzdur biraz ne bileyim her turlu tavsiyeye acigim.

petrol muh. okumaya deger mi buralar ogrenmek istiyorum. l.a. asagi yukari belli ama golden colorado da hayat nasildir? denver a bayagi yakinmis zaten. okul cok bilinen bir okul degil ama petrol icin ranking lerde ilk ucte.

Tesekkurler

 
colorado'ya gitmedim ama amerika'dayken arkadaşlarım çok methederdi. doğal güzelliklerini özellikle. kışın kayak turizminin abd için başkentidir burası. Bkz. Aspen. Kanyonlar, çöller, yemyeşil ağaçlar, nehirler vs. Yaşamak isterdim orada. Kışın sert olur ama.

Takip ettiğim kadarıyla ABD'nin orta bölgesindeki refah seviyesi olarak en kral eyaleti Colorado. Gidersen Colorado'ya git yasal ot da tüttürürsün hem. :)

Son olarak Reddit hesabın varsa şuradan okul hakkında soru sorabilirsin millete. Okulun subreddit'i varmış.

www.reddit.com

colorado için: www.reddit.com
  • efreet sultan  (07.05.14 00:28:17) 
@efreet sultan oncelikle tesekkurler cevap icin. acikcasi colorado cok yakin geliyor bana soguk ve outdoor sporlari sevdigim icin. ama okul ulke capinda buyuk ve taninan bir okul olmadigi icin emin olamadim. bu konuda iyi olabilir ama onun disinda pek bilinen bir yer degil.

yasal ot da onemli bir etken tabi :) o california'da da var ama yanlis hatirlamiyorsam. ama los angeles'a para mi yetisir bilmiyorum hem sicak sevmiyorum zaten. bunlar disinda texas secenegi de var ama bunlar daha az bilindigi icin bunlari sorayim dedim duyuruya.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.05.14 00:32:37) 
@maleficent haklisiniz :) sehir ufak ama denver a 20 dk falan sanirim haritada oyle gorunuyor.

tamamdir tesekkurler.

karsilastirma yapamiyorum detayli bilgim yok, rankinglere bakiyorum sadece.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.05.14 00:43:22) 
namıdeğer USC, ABD'nin iyi üni.lerinden biridir. Colorado ile kıyaslayacak hiçbir yanı yok. Sadece bütçe açısından Colorado tercih edilebilir (okulun adını dahi duyan çok az kişi vardır). Onun dışında her türlü USC.


  • 507  (07.05.14 09:46:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.