[]

pazar günleri bile doğru dürüst yeşilçam filmi verilmez oldu

neden??




 
adamlar milyon tane dizi çekiyor. ee bunların tekrarları var, tekrarlarının tekrarları var. eski türk filmlerine sıra gelmiyordur.


  • damdanakan  (06.05.14 22:10:38) 
star'da bazen diziler miziler bittikten sonra koyuyorlar akşamları, hd falan oluyor hem de yenilenmiş falan güzel oluyor.
bir de kanal 7'de görüyorum bazen.

  • rabbititus  (06.05.14 22:34:13) 
onlar türk toplumunun dönüştürülmesi için bir dönem bir araç olarak kullanılıyordu, köyden indim şehire gibi filmler mesela kentsel dönüşüme psikolojik zemin hazırladı. elbette kentsel dönüşüm değil sadece, o dönemden bu döneme toplumda değişen neler varsa hepsinde az çok etkisi var.

şimdi işleri bitti, bir sonraki aşamaya geçildi, onlar da diziler mi veya ne yayınlanıyorsa televizyonda onlar aracılığyla gerçekleştirilmeye uğraşılıyor.
  • dafaiss  (06.05.14 22:44:18) 
Planet Türk izle. Sabah 7'de kalkıp siyah-beyaz izliyorum bi de. Mis gibi habersiz, reklamsız salt sadece Yeşilçam filmleri var. Hem de en güzellerinden.


  • bana da mi lolo  (06.05.14 23:19:41) 
eğer uydu kullanıyorsan 6-7 tane kanal var 24 saat türk filmi yayınlıyorlar.Kötü tarafı yarım saat süren gergedan vb reklamları.
neden yayınlamıyorlar bana göre bir şekilde dizileri herhangi bir zamanda tekrar yayın da olsa izleyiciye izletip devamının izlenmesini sağlamak olabilir.

  • eyyar  (07.05.14 12:02:43) 
kanal 7 çoğu akşam veriyor, evet. özellikle kemal sunal filmleri. hatta seçim zamanı coşup zübük bile verdiler.


  • john lee hooker  (07.05.14 12:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.