[]

Bahcedeki agaci kesen hanzo

Zemin katta oturan itilmis kilikli hanzo bugun apartmanin bahcesindeki agaci kesip copun kenarina koymus. gidip de neden kestin desek anlayacak bir adam degil, gecen yil karsi komsusu olan bir yasli kadini bahceye patates ekmesine karsi koydugu icin doverek hastanelik etmis. Simdi bu agac meselesini duyunca sinirlerim zipladi. ne yapilabilir bu adamin basini agritmak icin?

Izmir karsiyaka gibi bir yerde oluyor bu arada bunlar.


 
dövemez misin? er kişi misin? şahsen ben şiddet yanlısı olduğum için normal düşünemiyorum.

şiddet her şeyin çözümüdür abi.
  • hayvan herif  (06.05.14 21:41:52 ~ 21:49:44) 
Karşıyaka da çok oluyor böyle tipler.
Bizim bahçede 70 yıllık ağaç vardı biri kesmeye kalktı hayvan herifle aynı düşüncede olduğum için en son ağacın üzerine tırmanıyordu.

Bence döv.En kötü git savcılığa ver sormadan iş yaptı diye para cezası yesin
  • colorwithnotexist  (06.05.14 21:46:08 ~ 21:46:30) 
Ben kadinim. babam da benden daha sinirli bir yapiya sahip oldugu icin ve de silahi oldugu icin hic bulasmamayi tercih ediyor, yoksa cinayet cikabilir o gerizekalinin da malligiyla. belediye apartmanin kendi bahcesine karismaz diyor babam. yasal bir sey icin yoneticinin ilgilenmesi gerekir dedi ama onlari da dovmeye kalkmis bu adam.


  • letheavendangered  (06.05.14 21:51:35) 
İlla dövülmesi gerekiyorsa, ben dövebilirim, bahçeli yakınım zaten, balgattayım.

çok mağdur iseniz gelirim, konuşursunuz siz, herhangi br kaba kuvvet gerektiğinde müdahale ederim.
  • grimer  (06.05.14 21:56:13 ~ 21:56:52) 
aynen. grimer'e devret işi. gelsin adamı bir kere dövsün güzelce bak kuzu gibi olur yemin ederim.


  • hayvan herif  (06.05.14 21:59:27) 
Grimer, sagol ama izmir karsiyaka dedim :)


  • letheavendangered  (06.05.14 22:01:08) 
belediyeye şikayet et direkt, cezası var.


  • dust in the wind  (06.05.14 22:16:59) 
imza toplayin, adami binadan attirmaya calisin. hakkinda escinsel diye dedikodu da cikarabilirsiniz.


  • dnznc  (06.05.14 22:40:28) 
dnznc, binadakileri gorsen, hangi birini attiracagina sen karar veremezsin. daha gecen ay benim odamdaki aynayi zangir zangir titretecek kadar yuksek seste muzik dinleyen ust komsuyu duzgunce uyardim diye benim kapima gelemezsin diye ustume saldirdi nerdeyse, benim avukatim var sen biliyo musuuuaaann diyen biri cunku. karsi komsu apartmanda sigara icen bi tip. digerleri de zaten ya almanci ya da bos daireler.

divit, annemin dedigine gore buralarda o kadar cok budama ve kesim yapiyorlarmis ki, belediyenin ruhu bile duymuyormus. ama ben yine de yarin karsiyaka belediyesini arayip sansimi deneyecegim.
  • letheavendangered  (06.05.14 22:55:07) 
ben olsam tasinmaya bakardim. benim de ust komsum cilginin biri. hukuk masteri yapiyorum ben, sizin kanunlardan haberiniz var miiaaa dedi, ben de kanunu aldim kapisini caldim. 'haaa, evet' dedi. simdi baska ev ariyorum cunku dayanamiyorum, laf da anlamiyor, karsisina gecip konusunca haklisiniz, dikkat edicem vs... ama haftasonu sabahin korunde elektrik supurgesi calistiriyor, oglu gece yarilarina kadar kosuyor, yine kapisini caliyorum, ay afedersiniz diyor, kapatiyor kapisini. bazen acmiyor bile. yapacak bir sey yok, ben ev degistiriyorum. ev alma komsu al demisler ya, ben komsuluktan da gectim insan ariyorum


  • dnznc  (06.05.14 23:17:00) 
belediye (hele ki eski bir ağaçsa) adamın bir yerinde şırıngayla kan alır, bu konuda ksk belediyesi aslında oldukça titiz ara sokaklara çok müdahale etmiyorlar ihbar gelmedikçe. en olmadı adres ver pislik yapalım.


  • exodia  (07.05.14 01:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.