[]

öğrenim kredisi

merhabalar.
soruma google cevap verebilirdi ama belki değişiklik vs vardır ya da prosedürleri vardır yaşayan varsa anlatsa iyi olur.

3. sınıf sonunda krediyi kesmek için başvurursam ödemesi 2 yıl sonra olarak mı yoksa mezun olduktan sonra 2 yıl mı olarak başlar?

ayrıca sizce 6000 lira alan birisi tahminen ''peşin'' ödeme sistemi varsa ne kadar geri öder?

 
1-muhtemelen mezun olduktan iki yıl sonra.zaten mezun olduktan iki yıl sonra bile hala sigortalı işin yoksa iki yıl daha atıyolar.

2-peşin ödeyenlere çok sıcak bakıyolar. Üçyüz beşyüz bilemedim sallamıyım:)

şehrindeki yurtkur'du sanırım bu işlemlerin görüldüğü kurum binasına gidersen fazlasıyla ilgili memurlar.beyle:)
  • bana da mi lolo  (06.05.14 21:26:34) 
yok arkadaş, google'da da tam düzgün cevaplar yok. :)


  • patos64  (06.05.14 21:39:20) 
İlk sorunun cevabını ancak KYK'nın kendisi verir. irtibat numaralarını ara, bir şekilde düşürürsün.

İkinci soruna cevap evet peşin ödeme sistemi var, ama aman aman bir indirim olmuyor. mesela benim 5.000 liralık bir krediye 180 -200 tl falan indirim teklif etmişlerdi ki, sallamadım bile. Yani yapsa şöyle 1.000 liralık bir güzellik düşünürsün. 6000'e de en fazla o kadar yaparlar.
  • 4530 merkez  (06.05.14 22:30:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.