[]

playstation'ım için kaç para isteyeyim?

selamlar. paraya ihtiyacım var da, ps neredeyse hiç oynamıyorum artık. satayım dedim.

ps3 - 500gb olandan olması lazım. slim kasa.

içindeki oyunlar sanırım yeni alan kişinin işine yaramıyor. yarıyorsa dishonored ve batman arkham city var.

yanında vereceklerim: the last of us, gta 5, beyond: two souls, fifa 14, south park, f1 2013.

ekstra olarak move var bi de onun oyunu, heroes diye bir oyun. ve de guitar hero, gitarı ve oyunuyla birlikte.

ekstradan hdmi kablosu ve orijinal kolu tabii.

 
bence satma sattigina degmez. 0 i 600tl lere satiliyo nette. senin isteyecegin 400 500tl bana sorarsan degmez. cihaz hala iyi durumda sadece pes fifa atsan bile yazin 500tl den daha degerli bi alet. kaldi ki oyun cikmaya da devam ediyo.

bende de xbox360 var. oynamiyorum ama satmiyorum da. dantes inferno, splatterhouse, forza horizon gibi bi dunya oyun var. hala da oynanir hepsi.
  • ergenpezeveng  (06.05.14 20:27:52) 
ya orası öyle ama bu yaz sonunda yüksek lisansa başlama ihtimalim var thkü'de, o yüzden hiç şansım kalmayacak oynamak için. iyice değerini kaybetmeden elimden çıkartayım bari diyordum.


  • i was me but now he s gone  (06.05.14 20:29:55) 
700 edebilir olmadı 650.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.05.14 20:31:42) 
forum donanımda sat hocam

oyunlar gayet güzel en az 800 e eritebilceğini düşünüyorum. hatta ayrı ayrı satarsan daha karlı olur. sadece ilk 5 oyununu 250 desen satılır move set desen 100 kağıt makinenin ederi 450-500 guitar hero gitarı ve oyunu da 70 diyelim. (en kötü ihtimaller)

bu oyunlarla direk dükkanlara bile satabilirsin donanımhaber üzerinde. elindeki oyunlar çok iyi adamlar ordan da kazanıyo..
  • mormormorius  (06.05.14 20:33:03) 
alete ayrı oyunlara ayrı fiyat belirleyerek toplam fiyat söyle. 500 alet, oyunlar da 50 şer liradan 750 iste mesela. direk 750 yi ps3 e vermiş gibi hissetmesin alan.


  • camino real  (06.05.14 20:44:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.