[]

bana neler oluyor, ciddi sagduyu ve akla ihtiyacim var

Zaten sorgulayici bi insandim ama bu aralar boku cikti isin, inandigim siyasi degerler falan insanlar koru korune biselere inanmasi hersey cok sacma gelmeye basladi. Tuketime zorlanmamiz, calismamiz, sekiz saat on saat calisip haftasonlarina hayati sikistirmaya calismamiz artik boguyor.

25 bin lira birikmisim, 8-9 lira kredi borcum, 27 adet yasanmis senem var. Hali hazirdaki 4 bin lira maasimi birakip gacayim mi? Nerelere gacayim napayim? Planim yok ama dogada ve gezerken mutlu oldugumu biliyorum. Simdi ise her sabah soverek kalkan bi insanim.

Allah askina bir akil, bir ufuk acis

 
kacma lan mal misin, zımzırtlak ayazda kalın valla.


  • osuruklu  (06.05.14 18:04:53) 
sakın kaçmayın. ben hoşlanmadığım yöneticiden kaçtım, iyi maaşlı işimi bırakıp, yaşam kalitem düştü. pişman değilim, mecburdum ama keşke olaylar öyle gelişmeseydi diyorum.

ama sizin sorununuz içsel olduğu için, maaşınızın ufak bir kısmını o kanala yönlendirip profesyonel yardım alarak çözebilirsiniz bu konuyu.
  • nereye bu gidis  (06.05.14 18:14:59) 
bayanlara selam etmeyi unutmuşsun. bu söylediklerin maaşla bağlantılı olaylar değil. 800tl maaş alanlarında sorunu bu.. 4binlira maaşım diye özellikle belirtmenizden yola çıkarak söylüyorum. işi bırakmayın.


  • ibomiu  (06.05.14 18:16:37) 
Ya bayanlara selam etcek ne halim ne enerjim var be gozum. Tek olay dangalaklik mi yapiyorum diye maasi soyledim, zaten yazinca bana da mal geldi. Ne bileyim


  • prisoner  (06.05.14 18:22:59) 
bu kadar bunaldıysanız bi kaç sene birikime yüklenip severek yapacağınız işi kurmaya çalışın.

ben de öyle yapmayı planlıyorum mesela.
  • giderbey  (06.05.14 18:27:43) 
bi kız bul evlen çocuk yap. çözum bu bence.


  • fayfim  (06.05.14 18:28:06) 
  • f_d  (06.05.14 18:42:06) 
yurtdısında iş arayın taşının.
hepsinin çözümü değil ama daha mantıklı çalışma saatleri,daha mantıklı paralar ve daha mantıklı bir hayat sahibi olacagınızı tahmin ediyorum.

  • demoniclewinsky  (06.05.14 18:57:33) 
Birikmişinle yakınlarda küçük bi köyden 10 dönüm tarla al. Yaz boyu maaşınla evini elektriğini kuyusunu yaptır. Ev dediysek tahta kulübe. Sonbaharda ağaçları dikersin..


  • vfgerty  (06.05.14 19:00:17) 
bana niye tik koymadin la.


  • osuruklu  (06.05.14 22:19:06) 
yalnız değilsin osuruklu kardeşim ben de tik alamayanlardanım. verilen en iyi aklı da benim verdiğimi düşünüyorum halbuki.


  • fayfim  (06.05.14 22:37:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.