[]

buzdolabı!!! yardım!!

5 aylık buzdolabımın su akıtıyor. damlatıyor değil akıtıyor. işten bi geldim göl olmuş resmen. yarın teknik servisi çağırdım ama acil yapılması gereken bişey var mıdır?




 
buzluk kısmı içten erimiştir büyük ihtimal.Buzdolabının içinde veya dışında derecelendirme var . onu biraz daha soğuk dereceye getirin.En azından servis gelene kadar bi kısmı donmuş olur


  • 1tam1ayran  (06.05.14 17:43:28) 
buzdolabına su nerden giriyorda akıtsın? buzlar çözülmüş akmış önemli olan nereden akmış neden buzlar çözülmüş? Sen evde yokken elektrikler kesilmiş olabilir mi?

Önce fişten çıkart bikaç saat bekle buzları falan at lavaboya temizle güzelce sonra tekrar çalıştır.
  • basond  (06.05.14 17:45:04) 
buzluk kısmı sağlam, mini buzlar bile donuk duruyor.


  • la noix  (06.05.14 17:47:15) 
o zaman soğusun diye koyduğun sürahi falan devrilmiş olabilir.
Suyu nereden akıtıyor bide önemli olan o?

  • basond  (06.05.14 17:53:51) 
devrilen bişey yok, içi kuru.

eve geldiğimde buzdolabının altı (içi değil) ve etrafı sırımsıklaktı. vileda yetmedi, bezlerle silmem gerekti. her yeri elledim buzdolabında ıslak olan bi yer yok.

donanımhaberde falan bi filtreden bahsetmişler ama hızlı tedbir yazılmamış servis diyolar sadece
  • la noix  (06.05.14 18:04:14) 
buzdolabı sağlam olupda etrafına sızan bişiyler olabilirmi patlak boru falan gibi.


  • basond  (06.05.14 18:16:36) 
modelini bilmiyorum ama kimilerinde yoğunlaşan su için bir kap oluyor o taşmıştır. eski buzdolabımızda ha bire dökülürdü. bir gün daha dene çalışıyorsa devam et.


  • mr fusion  (06.05.14 18:23:11) 
aynı sorun sürekli başımıza geldi. teknik servis elektrikteki voltaj değişimleri ve sürekli kesilmesini sebep gösterdi. epey can sıktı, neticede akım korumalı priz aldım, servise yaptırdım ve 1 senedir su akıtmıyor.

elektrikler çok kesiliyorsa, voltaj dengesizse bir sorun servise bu dediklerimi.
  • jaaaccckkk  (06.05.14 19:28:37) 
buzdolabının içi tamamen kuru,

buzlukta çözünmeyi bırakın mayışan birşey bile yok, dediğim gibi o mini buzlar bile duruyor yerinde.

2 saat spora gittim geldim daha beter buldum :/ pff yarın su basacak evi kesin servis gelene kadar
  • la noix  (06.05.14 21:57:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.