[]

Son kullanma tarihi bu gun olan yogurt yenir mi?

Bir de Bu gun onunla salata yapip uzerini kapatip dolaba koysam yarin da yenir mi peki?




 
Kokusuna bak eksi mi? Tadi rahatsiz etmiyosa yenir. Eksimisse ayran da yapabilirsiniz guzel olur. Salata olayi da, oyle yapacagiza direkt salatayi yarin yapip yiyin bence.


  • mukrime  (06.05.14 16:21:21) 
normalde yenir de bu yogurdun saklama kosullarina vs bagli. dogru saklandiysa yenir. burada senin saklamandan bahsetmiyorum yani sevkiyat sirasinda gunese maruz kalmistir vs. gunu gelmeden bile bozulabilir ama su anda tadi vs iyiyse bi gariplik yoksa bugun de yenir yarin da oburgun de.


  • ergenpezeveng  (06.05.14 16:22:32) 
yenir. yarin da yenir. ustunde kuf yoksa, tadi iyiyse yenir. eksimeden bahsedilmis ama bu market yogurtlari tam anlamiyla eksimiyor bence, daha cok acimtrak bir tat oluyor bozulunca. yani tadi iyi degilse at gitsin, yogurt sonucta o kadar pahali birsey degil.


  • beriberi  (06.05.14 16:23:27) 
yoğurt ekşiyince de yenir. yani ben yiyorum, ekşi hali daha bir güzel oluyor. ekşi yoğurdun ekşi ayranı olur. yenir yani.


  • goddar  (06.05.14 16:32:17) 
Siz o yoğurtların son kullanma tarihine bakmayın. Bırakın buzdolabını, içindeki o koruyucu kimyasal maddeler varken dışarıya tezgahın üstüne bile koysanız bozulmuyorlar artık.


  • angelus  (06.05.14 16:35:33) 
yenir


  • Sskywalkeremre  (06.05.14 16:36:25) 
angelus +1. Zaten sağlıksız bir şey.


  • arnold schwarzeneger  (07.05.14 09:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.