[]

Booking.com'da itin götüne sokulan yer

Booking.com'da itin götüne soktuğum, personelden, odanın temizliğine her imkanına çok pis giydirip, çok düşük puan verdiğim yere tekrar rezervasyon yapıp gitsem ne olur? Beni tanırlar mı, sktir çekerler mi, seyahatimi zehir ederler mi? Madem bu kadar kötü niye gidiyorsun diyenlere ipnelerin fiyatı çok iyi yaw:)




 
hiçbir şey yapmazlar.


  • vedat chili peppers  (05.05.14 23:13:07) 
bookingi çok dikkate alıyolar, akılları çıkıyo.
1-bu sebepten ötürü bi şey diyemezler, tanırlarsa iyi yorum için daha iyi davranabilirler
2-adamakıllı bi yerse düzeltmiş bile olabilirler.
3-ek olarak bookinge %15 komisyon veriyolar, gidip fiyat-fiyatın %14'ü civarına pazarlık bile yapabilirsin :)
1 günlük resepsiyonistlik deneyimime dayanmaktadır.
  • stereoseyfi  (05.05.14 23:24:42) 
diyelim tanidilar arkandan kufur ederler sadece. totosa bak her geldiginde bi ton bok atiyor yine bize geliyor dengesiz diye.


  • anarquia  (05.05.14 23:54:56) 
birşey diyemezler, derlerse booking'e şikayet edersin.

Ha ama itin götüne soktuğun yere tekrar neden gidiyorsun diye sorgular tabi insan durup dururken
  • bonjurkes  (06.05.14 00:26:55) 
Booking.com'daki yorumu anonim olarak mı yoksa kendi adınla mı yaptığına bağlı olarak değişebilir, çirkef bir işletmeyse ve yorumu kendi adınla yaptıysan bir ihtimal seni hatırlayıp nasılsa yine düşük puan verecek bu totoş diye özellikle en pis odayı sana verebilirler. hatta gece duvardan duvara seks dönmüş odayı öylesine hazırlayıp bile verebilirler. başka oda istediğinde de seçtiğin kategorideki tek oda bu işinize geliyorsa derler ve kalakalırsın.

benden tavsiye, rezervasyon sırasında verdiğin kartı mail order /online alışverişe kapat ki sen gelmeden parayı çekmesinler ve otelde check in sırasında parayı ödemeden önce odayı bir gör :D

tecrübeli otel yöneticisi konuştu.
  • Unorthodox  (06.05.14 02:29:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.