[]

30 day shred yapan var mi?

Ilk kez dün yaptım, bugün merdiven dahi çıkamıyorum. Otururken bile inliyorum neredeyse. Normal midir?




 
Bir gün yaptım jillian'a kızdım kendime kızdım bıraktım. Acılar içindeydim.


  • Lim5  (05.05.14 19:34:00) 
2. aşamanın ortalarındayım. hatta 2 dk önce bitirdim, götümden başımdan ter akıyor. ilk 2 gün ben de çok zorlandım. hatta normalde her gün yapmak gerekiyor, ben ilk günden sonra bir gün ara verdim. kolumu kaldıracak halim yoktu. ama sonra vücut alışıyor. sondaki esnemeleri ihmal etme, iyice gerin. özellikle bacaklardaki quadlar çok ağrıyor.

sakın durma, devam et. ben çok ara vere vere yaptım maalesef, ama ilk başladığımda 2 tane şınav çekemiyordum (videodaki yarım şınavı diyorum), şimdi 10+10+10 çekiyorum. merdivenlerde nefesim kesilmiyor. koşabilmeye başladım, otobüsü falan koşarak yakalıyorum. mutlaka devam et!!!! etkisini görmeye başlayınca, çok seveceksin.
  • trachemys scripta elegans  (05.05.14 19:37:40) 
Hep level 1 mi yapmalıyım bi ay boyunca?


  • dessy  (05.05.14 20:19:30) 
hareketler ağırlaşmadığı sürece vucut 1 hafta içinde alışır. bu tip egzersizleri yaparken amaca göre beslenmeyi ve dinlenmeyi unutmayın. programı direkt olarak bilmiyorum ama maksimum verim için ağrıyan kasları 24 saat dinlendirmek gerekir.


  • orpheus  (06.05.14 02:17:44) 
Her level 10 gün yapılıyor. En iyisi her gün bir saat belirleyip aynı saatte yapmak. Örneğin bir gün akşam yapıp diğer gün sabah yapmaya kalkınca vücut kendini iyileştiremediğinden çok zor ve ağrılı olabiliyor. En iyi verimi kahvaltıdan 3-4 saat sonra alıyorum.


  • trachemys scripta elegans  (06.05.14 16:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.