[]

İki şık arasında kalmak

Kpss'ye hazırlanıyorum. 2 şık arasında kalıyorum, mantık yürüterek "budur" diyorum yanlış çıkıyor. "hep budur dediğim yanlış çıkıyor, bu defa diğeri diyorum lan" diyorum yine yanlış çıkıyor.

iki şık arasında kalırsam hangi şık önceyse onu işaretliyeyim dedim, son 5-6 soruda onlar da yanlış çıktı.

allah başka dert vermesin diyebilirsiniz ama gına geldi olm lan. "arasıra oluyor" gibi bi şey değil çünkü. doğrum çıkmıyor, 1 tane bile. ne zaman iki şık arasındaysam istisnası olmadan yanlış.

dua falan var mı bu konuda napcaz :/

 
dua yok boş bırakacaksın.


  • baldur  (05.05.14 16:05:21) 
iki sik arasinda kalmadan once ilk hangisine aklin yattiysa onu sec. yani soruyu okudun, aha cevap bu kanki dedin bir sikka, sonra digerini okuyunca bu da olur dedin ya, aha cevap bu dedigini isaretle.


  • beriberi  (05.05.14 16:12:48) 
kesin olarak iki şıkka indirebiliyorsan %50 şans var, işaretlemek daha kazançlı olur. ben iki şık arasında kaldığımda hep işaretlerim sonuçta her yanlış %25 doğru götürüyor. karda çıkıyorsun olasılıksal olarak. h


  • vendorth  (05.05.14 16:13:07) 
şöyle yapabilirsiniz. bilgi eksikliğinden dolayı mı yanlış yapmışsınız, dikkatsizlik mi? bu önemli. bilgi eksikliği ise, soru çözmekten daha önemlisi konu çalışmak sizin için.


  • ykyt  (05.05.14 16:13:47) 
yok işaretliyorum zaten. yanlış çıkıyo ama hep sorun orda. hani sıradan basit bi şikayet gibi görünüyor ama artık öyle bi gına geldi ki, sinirlerim bozuldu arkadaş.


  • Dimi  (05.05.14 16:14:36) 
ve evet aslında kesin olarak iki şık arasında kaldıysan mantıklı bir şekilde sallaman her zaman daha iyidir. risk almaya değer. value yani.


  • baldur  (05.05.14 16:53:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.