[]

pttcell kullanan (internet hızı ile alakalı)

250mb dan sonra hız 128 kpbs' e düşüyormuş. kullanan var mı? geçmeyi düşünüyorum, sırf interneti için...
128kpbs ile nasıl bi randıman alınıyor? kullananlar veya bilenler yazabilir mi?
bir de çekme sorunu oluyor mu ?


 
250 mbta kadar çok iyi internet ama ondan sonra çok yavaşlıyor. sadece twittera mailine filan bakacaksan olur. videodur yüksek boyutlu resimdir filan çok kötü oluyor.


  • gonul_isleri  (05.05.14 15:40:24) 
valla whatsapp facebook sorunsuz.. adres vb acil işleri de hallediyor. ama video izleyemezsin. hele de biraz da az çekiyorsa


  • ibomiu  (05.05.14 15:46:59) 
ekşiye, duyuruya, maillere, birkaç blog siteye girsin yeter bana. video izlemek istemiyorum zaten. karsılıyorsa alabilirim.


  • farrytikki2  (05.05.14 16:00:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.