[]

Telgraf yollamak ile ilgili sorular.

Merhaba, geçenlerde de sormuştum, (www.eksiduyuru.com) gidemeyeceğim bir nikah & düğün var. Sevdiğim bir arkadaşım evleniyor. Ne alsam, ne yollasam diye düşünüyordum, "Telgraf çekebilirsin" diye bir cevap gelmişti.
İnternet üzerinden de yollanabiliyormuş, olabilir gibi geldi.

Sorularım:
1) Sizce mantıklı mı telgraf çekmek böyle bir durumda? Düğününüze gelemeyen biri telgraf yollasa hoşunuza gider miydi? Hayırsa ne yapabilirim başka?
2) Telgraflar gelin ve damada kesinlikle ulaşıyor değil mi? Nikaha mı düğüne mi yollamak daha garantili olur ellerine ulaşması bakımından? Ayrı yerlerde yapılacak.
3) Ön kayıt oluşturmaya çalışırken "gönderilecek telefon numarası" diye bir sabit numara soruyor ptt. Benim sabit numaram yok. İş telefonunu yazsam olur mu? Kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor diyor ama niye ısrarla tel soruyor anlayamadım. Bu e-telgraf hizmetini kullanan oldu mu?

Teşekkür ederim şimdiden.

 
o telgraf arada kargaşaya gider, gelin-damadın haberi olmaz bence.

bayramda, yılbaşında vs kartpostal alsam belki hoşuma gider. ama düğünde telgraf, o kargaşada ne alaka derim belki.

klasik ama bir çiçek yaptırıp gönderebilirsin.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (05.05.14 13:37:59) 
ek bir not daha; düğün yüksek ihtimal ile mesai dışında olacak. postacı nasıl tlgrafı ulaştıracak mesela?


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (05.05.14 13:38:57) 
@civsgbnaa
çiçek kaynar arada dediler hep :(

  • neyleyim  (05.05.14 13:39:57) 
iş arkadaşlarımdan 2 kişinin düğününe gittim, yöneticilerden biri ikisinin de düğününe telgraf göndermişti. şarkı arasında okumuşlardı telgrafı.


  • a340  (05.05.14 14:09:51) 
@a340
hii tabii ben öyle okunsun istemiyorum haliyle :)

  • neyleyim  (05.05.14 14:16:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.