[]

yakin arkadasinizin karisini aldattigini ogrendiniz ve..

bunu gider karisina soyler miydiniz? Soylerseniz bunu nasil yaparsiniz? Soylemezseniz de bu yukle nereye kadar giderdiniz?
Soru acik ve net.



 
Söylemem.


  • esas itibariyle  (05.05.14 01:49:42) 
söylemem. herkesin hayatı kendine.


  • devilred  (05.05.14 01:53:24) 
İstediği kadar yakın olsun arakdaşın, bu altına girmek istemeyeceğin bir yük bence. Sonra karambolde bir bakmışsın olay senin başına patlamış. Gerek yok.


  • melampyge  (05.05.14 01:53:30) 
Söylemem ama arkadaşımı sıkıştırırım olmadı iletişimi keserim.


  • colorwithnotexist  (05.05.14 01:55:19) 
eğer aldatılan yakın arkadaşım olsaydı söylerdim. net.
ama kadınla yakın değilsen ve erkeksen -muhtemelen öyle- söylemen doğru olmaz. sevgilin eşin falan yok mu? çok yakınsanız o söylesin. söylenmez de ama. inanmaz. sen kötü olursun.

bu yükle nereye kadar gidilir bilmem, o noktada aynıyız.
yakın arkadaşın uzun süredir aldatıyor, bide çoluklu çocukluysa ve aldatmaya devam edecek gibiyse bi daha düşünürüz.
  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (05.05.14 01:57:23) 
dakika düşünmem isimsiz mail/mektupla söylerim. açık ve net.

hayata karışmak değil bu.
  • mayaa  (05.05.14 01:57:53 ~ 01:58:39) 
Kimsenin hayatina karisamazsin,karisma.yuk falan degil ne yuku olsun seni ilgilendirmez.muzevirlik iyi bir huy degildir.


  • duptıs  (05.05.14 01:57:55) 
söylemem. bilmiyormuş gibi yaparım, hatta kendimi de buna inandırır hayatıma devam ederim. sevgililik olsa tamam da, evlilik yıkılması zor bir kurum.


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (05.05.14 02:04:06) 
Söylemem, ancak kendisine net bir tavır alır, mesafe koyarım. Böyle şeyleri alışkanlık haline getirmiş, herkese sulanmaya meyilli bir tipse ve yakın çevremden birine bulaşırsa da biçimine sıçarım.


  • sevgikusunkanadinda  (05.05.14 02:05:58) 
bir şekilde söylenmeli bence. kimse aldatılmayı, aptal yerine konulmayı hak etmez bir de evliyse daha beter.


  • strangerinhere  (05.05.14 02:06:54) 
"Too much information" diye bir şey var. Çok arkadaşlık bitirdi benim çevremde de. Çok hayatı alt üst etti. Sen de buna maruz kalmışsın. Çok fazla bilgi her zaman iyi değildir. Söylemezsen kendini o masum eşe yalan söylüyormuş gibi, söylersen de arkadaşına ihanet ediyormuşsun gibi hissedersin genelde.

Ben söylemem. Söylersem hem arkadaşlığımın hem de arkadaşımın ilişkisinin biteceğini bilirim.

Ama o arkadaşımı da kenara çeker, bu bir daha olursa ya da seni böyle bir ihtimalle şüphelendirirse hiç durmadan eşine durumu anlatacağımla ikaz ederim. Zaten yeterince yakın arkadaşınsa "Sana ne, benim hayatım." diyemez böyle bir durumda. Yok zaten ters giderse zaten çok yakının değildir. Söylenmesi ya da söylenmemesi seni pek ilgilendirmemiş olur. Bu durumda da kendi vicdanımı rahatlatmak adına gider söylerim.
  • g man  (05.05.14 02:07:35) 
kimsenin kimseyi aptal yerine koymaya hakkı yok. ayrılıp ne bok yiyorsa yiyebilir orası hiç kimseyi ilgilendirmez ucu birine dokunmadığı sürece. kesinlikle söylerim.


  • iste o kavunici balik  (05.05.14 02:49:01) 
söylemem, karısı zaten bunu fark eder ama ayrılmayı göze almıyorsa fark etmemiş gibi yapar. genelde böyle durumlarda söyleyenden hınçlarını çıkartıyor iki tarafta.


  • kuzey li  (05.05.14 03:02:12) 
soyleme gardas birak her sey kendi kendine hallolsun husseder en sonunda ogrenir kadin.


  • tutun kolonyasi  (05.05.14 05:07:12) 
soyleme, kadin inanmaz hem adamla hem de kadinla kotu olursun. kadin inanirsa da iliskileri biter ve adamla kotu olursun. adami cek ''oglum akilli dur, soyletme bana kadina yazik ediyorsun'' de.


  • jangbogo  (05.05.14 06:55:57) 
karın seni aldatıyor. bir dost. diye mesaj atardım.


  • kelepir  (05.05.14 08:11:31) 
bi kaç kere söylemeye çalışmıştım vaktinde. gelen tepki genelde ya sen yanlış anlamışssındır o öyle bişey yapmaz oluyor, ya da sen bizim ilişkimizi kıskanıyorsun.. kendi gözünle görmeyince kabullenmesi zor bir olay. dolayısıyla mutlu mesut ilişkisini sorgulamaktansa senin samimiyetini sorgular söylediğin kişi.
hiç katlanamıyorsan isimsiz girişimlerde bulun. ama buna da inanmama olasılığı yüksek. kimden nerden geldiği belli olmayan bir şey sonuçta ama en azından aklına bir kurt düşer.

  • merena  (05.05.14 08:27:45) 
Nasıl yaparım bilmiyorum ama söylemek gerek. Söylenmeyince adamın yalanının yanına bir de bilip de söylemeyenler onu aptal yerine koyuyormuş gibi geliyor. Zaten adam yalan söylemiş, üstüne bir de ben de gerçeği saklayarak yalan söylemiş varsayarım. Aynı şey benim başıma gelse, partner kadar bilip de söylemeyenlere de kızarım, onlarla da ilişkimi keserim. Düşünsene, biri seni aldatıyor, bunu millet biliyor ve bir tek sen ortalıkta aptal gibi geziniyorsun; üstüne de arkandan "Vah zavallı" diye acıyıp üzülüyorlar. Bu etik bir sorumluluk gibi, söylenmemesinin iki yüzlülük olduğunu ve "Aile yıkılmasın"ın aslında gerçekte olmayan bir aileyi bir araya tutmaya çalıştığını düşünüyorum ama nasıl söylenir bilmiyorum.


  • aychovsky  (05.05.14 08:33:46 ~ 08:41:04) 
Yapan kurtulur da diyen kurtulmzmış derler


Elinde delil varsa mektupla yolla gitsin maile inanmayabilir. İsimsiz dememe gerek yok yada at kafadan bi isim.


Yekten gidip deme :)
  • indescribable  (05.05.14 09:32:15) 
ne çok işsiz varmış. elleşmeyin insanları, saçı tarayın iş arayın.


  • dokuzeylul  (05.05.14 10:23:36) 
O degil de basligin milliyet.com.tr basligi gibi olmus :))


  • cihann  (05.05.14 16:42:11) 
empati kur. aldatılan sen olsan öğrenmek istemez miydin? ben isterdim. zor durumda kalmak istemiyorsan daha uygun veya gizli bir şekilde haber et. ya da ortak arkadaşlardan fikir iste.

sen karışma, sen iyi ol yeter tarzı düşünceleri modern dünyanın bencilce yaklaşımları bence. korkma. sen kendinden ve dürüstlüğünden emin ol ve aynı durumda olsaydın neyi bilmek isterdin, onu cevapla yeter.
  • dessy  (05.05.14 16:46:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.