[]

Çok güvensizim - biraz dertleşsek

Burası yeri mi bilmiyorum ama kendime güvenim 0.

Tam gönül işi değil aslında sevgilim var, hoşlanıyorum.

Fakat şöyle bir durum var,

Ne zaman arkadaşlıktan vs bahsedilse utanıyorum,
Biri kalkıp yakın bir arkadaşıyla olan ilişkisinden bahsetse ezilip büzülüyorum.
Küçüklükten beri var bu sıkıntı okulda hadi eşleşin dediklerinde hep dışarıda kalmaktan korkmuşumdur. Arkadaşlarım var yakın olanlar da var sorun burada değil bence.

Sanki iyi şeyler hiç başıma gelmeyecek gibi hissediyorum gelmiyor da ...

Beni tanıyan ama yakın olmadığım kimse beni sevmiyormuş, istemiyormuş gibi hissediyorum.

Çok sevdiğim bi araba modeli var, kiralamak için para biriktirdim bir günlük. Kiralayabilirim de ama sanki tek başıma olacakmışım hep bu yüzden de parayı çöpe atacakmışım gibi geliyor.
Yani bu işe bile cesaretim yok.
Nedir bu durum var mı başına gelen?

 
acil doktora git. bi de o arabanın markasını söyler misin? (sırf merak)


  • masai mara  (05.05.14 00:44:41) 
şimdi tam da "çocukluğunuza inelim" gibi olacak ama, size küçüklüğünüzde bakım veren bir kişi var mıydı ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olan? örn. ağlamalarınız uzun sürer miydi yanıtsız kalır mıydı? erken evrede anımsamak zor gerçi...


  • amabunuyapmayacaktin  (05.05.14 00:47:56) 
Evde pek s.leyen yoktu beni. Yine de aç susuz parasız kaldığım hiç olmadı.

Araba p ile başlıyor :)
  • dokuz numara dort yildiz  (05.05.14 01:27:00) 
kiralama fiyatı o kadar büyük para değilmiş be. insan nadiren de olsa kendini öyle şımartabilir, kirala gitsin.


  • yalnux  (05.05.14 06:36:42) 
Birisi zamanında bir hikaye anlatmıştı,

Adamın biri dara düşmüş yakın bir arkadaşı olan komşusundan borç almış, işler umduğu gibi gitmeyince ödeme zamanı elinde para olmadığından adamın içini bir dert basmış evde düşünürken karısı sormuş "neyin var" diye, adam durumu anlatmış, kadın "dert ettiğin şeye bak, ben bunu hallederim şimdi" demiş açmış pencereyi seslenmiş komşusunun hanımına, kadın pencereye çıkınca, "benim beyin seninkine borcu varmış ödemiyoruz biz o borcu haberin olsun" demiş kapatmış pencereyi dönüp kocasına demiş ki "şimdi onlar düşünsün nasıl ödeyeceğini"

Senin durumuna gelince, en kıral arkadaşlar senin arkadaşların çünkü onlar senin arkadaşın. öyle ezilip büzülmeye gerek yok, çok sıkı fıkı olmasanızda onlar senin arkadaşın.

Arabaya gelince kirala gitsin, yanına da güzel bi kız oturt, olmadı onu da kirala, ye iç gez, bırak o çevresinde bulunduğun adamlar düşünsün gerisini.
  • selam  (06.05.14 00:54:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.