[]

La Liga

Son haftaya atletico 91 Real 89 Barça 88 puanla girme ihtimali var.

Barça - atletico No campta karşılaşacaklar. Berabere kalırlarsa ve Real kazanırsa,
Real 92 atletico 92 olacak. Ikili averaja bakacaklar ve atletico şampiyon olacak...

Barcelona kazanırsa (Real in kazandığını sayarsak) Barça 2. Olacak ve Real şampiyon olacak
Maçlar muhtemelen aynı saatte başlayacak


Tablo böyleyken...
Barcelona'nın bir gözü Real maçında olacak.. Real ilk yarı evinde espanyol karşısında farka giderse Real'in şampiyonluğu
Kaldıracağını bikecek, Barça'nın galip gelmesinin bir anlamı olmayacak

Sizce böyle bir durumda
Sırf Real şampiyon olmaması adına, maçların gidişatına göre Barça atletico ike berabere kalıp atleticoyu şampiyon yapar mı ne dersiniz ?

 
mantıken bakınca bence yapması gerekir. sonuçta adamların tek rakibi madrid. "ben şampiyon olamıyorsam, onlar da olmasın" diyebilirler.

ama dünyanın gözünün olduğu bir maçta böyle şeyler yapmak imkansız bence.
  • brotha b  (05.05.14 00:20:24) 
kralını yapar. hatta a.madrid gol atsın diye kaleyi bile açarlar. yani gol lazım olsa o kadar düşün.


  • hayvan herif  (05.05.14 00:21:05) 
bence real ilk yarı berabere kalır bilerek. hatta ikinci yarıya da yavaş başlar.


  • king lizard  (05.05.14 00:21:16) 
yapabilir. real'in şampiyon olması, şampiyonlar ligi finaline çıktığını da düşününce barcelona'yı daha da başarısız gösterir.

ama çok da bişey farketmez. atletico zaten her türlü vuracak barcelona'ya.
  • giderbey  (05.05.14 00:21:57) 
imkanı yok yapmazlar. her ne kadar atletico real'den daha zayıf görünüyorsa da iki rakibi de madrid takımı. katalanlar ayrım yapmaz. duyacaksa ikisine de kin duyar.


  • papillon7  (05.05.14 00:24:20) 
herkesi fb-gs'li gibi dusunmeyin. hepsi de cikip son saniyeye kadar kazanmaya calisacak. kimse kimseye yatmayacak


  • crucio  (05.05.14 00:26:00) 
Bu adamlarda yayıncı kuruluş vs yok mu?

Barça da real de endüstriyel futbola hizmet ediyor. Atletico şampiyonluğu demek yeni bir rakip demek. Diğer ihtimalde atletico silinip gidecek.
  • dokuz numara dort yildiz  (05.05.14 00:29:31) 
hala madrid. evi sat arabayı saat real şampiyon olur ve şamppiyonları ligi şampiyonu olur.

barça atleticoyu şampiyon yapmaz bence. zaten böyle oyunlar olursa bizim bileceğimiz cinsten olmaz.
  • zlatanibrahimovic11  (05.05.14 00:31:21 ~ 00:43:01) 
orası avrupa, bu tip oyunlar olmaz. örnek olarak dün liverpool'un ezeli rakibi everton manchester city'e karşı çatır çatır futbol oynadı, city 3-2 zor aldı maçı.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (05.05.14 00:38:14) 
barcelona o işleri yapacak en son kulüp. herkesi kendimizle bir bilmeyelim. barcelona bu sezon atletico'yu hiçbir maçta yenemedi yanılmıyorsam. o nedenle ligin gidişatı her ne olursa olsun barca kazanmak için oynayacaktır. umarım kaybeden taraf olur, o ayrı.


  • lionel andres  (05.05.14 01:07:02) 
hayley +1. öyle bir durumda bizim taraftarlar oyuncularına gol yesin diye baskı yapardı, evertonlılar kaçırdıkları her pozisyonda çıldırıp city gol attığında delicesine üzüldü.

everton, city, barça, real... bunlar futbol kültürü olarak bizim fersah fersah ilerimizde olan takımlar. real şampiyon olmasın diye barça nou camp'ta hiçbir takıma yatamaz. affedersiniz adamın anasını sikerler sen ne yapıyosun diye.
  • pescador  (05.05.14 01:10:36) 
bu işleri bizim büyükler de yapmıyor niye bok attınız ki? gs trabzonu gidip trabzonda çatır çatır yenmişti sonra fb mi bjk mi kim hatırlamıyorum şampiyon olmuştu. fb-bjk düşmanlığı daha keskinken yine inönü'de hasan kabze'nin son dakika golleriyle yenip diğer hafta şampiyon olmuştu gs güç bela. öncesinde herkes konuşuyordu. satılacağı varsa son saniyeye bırakılır mıydı o maç.

ispanya'daki basını çok bilmiyorum ama bizde kamuoyu psikolojisi çok iyi yönlendiriyor bu tip durumlarda; ahan da satacaklar, ahan da yatacaklar. bak şimdiden aklına girmiş birilerinin. ispanya'da böyle bir kültür var mı aslında çok merak ediyorum. varsa da aynı şekilde orada da kamuoyu barcelona futbolcuları üzerinden psikolojik baskı yapar. çıkar oynarlar adam gibi.
  • juninho77  (05.05.14 02:57:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.