[]

Puro ile ilgili sorularınızı alabilirim vol 2.

Puro ile ilgili sorularınız var mıdır?

Varsa cevaplayabilirim.


 
soruna cevap veriyorum: yok haci sagol.


  • she was my baby  (05.05.14 00:03:29) 
soruna cevap veriyorum: küba puroları abartılmış mıdır? hangisini içsem hoşuma gitmedi. şöyle boğaza oturan, sürekli içmeyeceğin ama zamanı geldiğinde de yakacağın purolar neler?


  • brotha b  (05.05.14 00:07:24) 
Düzgün bir puro nereden alabiliriz? Özelikle İstanbul'da.


  • Nocturne  (05.05.14 00:10:51) 
hayır


  • dafuq  (05.05.14 00:10:54) 
@brotha b Abartılma yerine pazarlama demek daha doğru olacak.Zengin ve oturaklı kişi içer gibi söylemler nedeniyle herkes bir heves ederek Küba purosu olmayan , makine üretimi ve tamamen zehir olan ürünler içmekte.

Puro dediğimiz şey sigaradan daha ucuz bir kültürdür ve sizlere bir şeyler önermek için bu zamana kadar neler içtiğinizi bilmem gerekir :) Özel mesaj yolu ile tartışabiliriz isterseniz.


@minik donut canavari cutter :)) Ama parmak kesme yok siz merak etmeyin
  • colorwithnotexist  (05.05.14 00:11:56) 
Cigarillo denen şeyler için sigara boyutlarında puro diyebilir miyiz? Yoksa purodan farklı özellikleri mi var?


  • aguilas negras  (05.05.14 00:13:58) 
aromalı bir puro, cigarillo vs. arıyorum. yalnız aroması çok yoğun olsun istiyorum. backwoods, cafe creme ve captain black beni mutlu edemedi.

sence ne almalıyım ki kahveyle beraber içtiğimde "hayat bu arkadaş!" diyebileyim? fiyat önemli değil.
  • papillon7  (05.05.14 00:14:04) 
@Nocturne Yurt dışına çıkan bir tanıdığınız olursa size free shoptan almasını rica edebilrisiniz.Kimse yoksa Leventte Che cigars var yenilendiler ve el üretimi puro yapmaya başladılar ben pek memnun kalmadım ama yabancı markaları da satıyorlar biraz pahalı satıyorlar sadece.Eminönü taraflarında da gizli nem odalarında satan yerler var :)
Birde puro bir kültür olduğu için içenler arasında takas ve paylaşmak çok yaygındır bu kültüre başlamak istiyorsanız size seve seve bir tane ikram edebilirim.

  • colorwithnotexist  (05.05.14 00:15:30 ~ 00:21:04) 
@minik donut canavari kesmez olur mu hiç?Gelin bir gün deneyelim :)) Şaka bir yana bir gün canım sıkkınken hafifçe parmağımı içerisine sokmuştum keser diyorum.


@aguilas negras cigarillolar puro içen insanların günlük ihtiyaçlarını karşılamak üzere çıkartılmış ürünlerdir.%99'u makine üretimidir ve gün içerisinde bir kaç tane tüketilebilir.Kısacası Puro el üretimi olurken onlar makine üretimidir , puro haftada 2-3 maksimum içilebilirken cigarillolar günde 2-3 tane içilebilir ve daha kısa yanma süreleri vardır.

@papillon7 aromalı puro olmaz.Daha doğrusu premium olarak adlandırılan o güzel Küba ,Dominik veya Nikaragua purolarından olmaz.Bence direkt puroya başlamalısınız :) Arzu ederseniz özel mesajda size bu kültürü anlatabilirim.
  • colorwithnotexist  (05.05.14 00:19:23) 
color, kesinlikle arzu ederim.

ve bir de teşekkür ederim tabii ki.
  • papillon7  (05.05.14 00:20:22) 
benim sorum yok, ama bu guzel duyuru ve altinda paylastigin bilgiler nedeniyle tesekkur etmek istedim. :)


  • bohr atom modeli  (05.05.14 00:34:16) 
Sigarayı 6 ay önce bıraktım, arada canım ister. Puro hiç içmedim başlamalı mıyım? Bağımlılığı var mı sigara gibi?


  • cibiliyetsiz adam  (05.05.14 01:01:17) 
aromalı olarak backwoods'dan iyi sigarillo var mı. bu aroma tam olarak nerede oluyor tütünde mi yoksa sadece ağıza koyulan yerde mi çünkü böğürtlenli aldım bir tane ve ağız kısmındaki tatlı aromadan başka tütünde bir aroma alamadım. ayrıca belki bilmiyorsundur ekstra bir bilgi vereyim hani içe çekilmez diyordun ya hep daha önce de sormuştum çünkü sigara filtresi ile bir deney yaptım ve filtre ile 3-4 nefes çektim purodan ve filtrede biriken atık madde inanılmaz miktarda çoktu sadece 3-4 nefes diyorum üstelik yani gerçekten zararlı olmalı değil mi ?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.05.14 01:07:37) 
@cibiliyetsiz adam puro bir kültürdür ve sadece tütündür.bu nedenle sigara gibi yoğun bağımlılık yapmaz ara ara keyif için içebilirsiniz ama sizin sigaraya özlem duymanızı sağlayabilir.

bu yüzden karar sizin ama ne olursa olsun sigaraya başlamayın.

@proletarier aller lander vereinigt euch hocam öncelikle puro ve sigarillolar kesinlikle ama kesinlikle içe çekilmez.Prestijli yabancı sitelerden (www.cigarinspector.com) araştırabilirisiniz ve kitaplarda yazanları da gösterebilirim.
Puro yalnızca tütündür.Backwoods gibi ürünler ise makine üretimi olduğu için zaten zararlıdır ve çok tüketilmemesi gerekir burada o ürünleri buradan ayırmak gerekir.Cigarillolar da aromalar bütün tütüne yayılmıştır , tütünü kiraz suyuna yatıran üreticiler bile vardır ve son olarak backwoods bence gayet güzel bir ürün (ayda bir kere keyif için içmek istiyorsanız) başka önermem.Daha fazla içmek istiyorum derseniz kesinlikle puroya başlamalısınız.
  • colorwithnotexist  (05.05.14 01:13:02) 
uygun fiyatlı ve ortalama kalitede bir puro mümkünse tekli olarak alabilir miyiz sadece denemek için ? böyle önerebileceğiniz bir marka var mı ?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.05.14 01:15:29) 
Orijinal değerli bilgiler. Sigara dahi kullanmamama rağmen puro nun kadim bir kültür olduğuna inandığımdan bi zaman epey teorik bilgi okumuştum. Şimdi bu bilgilerde onu hatırlattı. Eyv. Teşekkürler..


  • dr opioid  (05.05.14 01:26:45) 
puro sigara gibi içilmez. dumanı içinize çekmezsiniz. ağızda dolaştırıp atarsınız. 2 seneye ağız kanserisiniz hayırlı olsun.


  • andy kaufman  (05.05.14 01:33:48) 
Sevgili duyuru severler andy kayfman isimli kanı kaynayan genç benim sizlere puro sattığımı ima ederek saçma sapan bir mesaj göndermiştir. Kendisini mallar sürüsüne eklediğim için muhattap olmamayı tercih ediyorum lakin aranızda daha önce puro sattığım birisi varsa kendisine mesaj atın da üzülmesin.


  • colorwithnotexist  (05.05.14 12:57:56) 
insanlara kanser olursunuz dedim diye özelden ikna etmeye çalışan birisi olduğun için direkt böyle düşündüm. mallara eklemekse mallarımdasın kardeşş..


  • andy kaufman  (26.05.14 16:48:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.