[]

Anneler günü için mutfak robotu önerisi

Selam hayırsız evlatlar,

Daha önce aldığım hediyeyi değiştirmesi nedeniyle bir süre ara vermiştim ama, bu sene anama bir mutfak robotu alayım diyorum. ama mutfak konusunda pek fikrim yok ve hepsiburada.com'da arzum ve king markalarının robotlarına parayla yorum yazdırılmış gibi, güvenemedim.

300 tl'yi geçmeyecek, mümkün olduğunca çok şey yapacak, dayanaklı bir şey bulunur mu? Kullandığınız, memnun olduğunuz, övgü dolu sözler duyduğunuz marka-modelleri paylaşır mısınız?

 
ya soruna tam cevap değil belki ama, anneye "iş yaptıracak" hediyeler alma bence. o bütçeye çok güzel şeyler alabilirsin. ne bileyim giysi, takı vs.


  • brotha b  (04.05.14 23:18:33) 
giysi de bir seçenek olabilir ama, ben şu an yurtdışındayım ve para filan yollasam başka bir şeye harcayacağından eminim :) daha önce lazım olduğunda komşudan aldıklarına tanık olmuştum. belki mutfakta harcadığı zamanı azaltır.

hem de ailenin diğer üyeleri de kendi başına birşeyler yapıp annemi biraz rahat bırakırlar diye düşünüyorum :)
  • birkac sorum var  (04.05.14 23:29:31) 
Braun Mr 570 Patisserie Multiquick bu baya güzel bişey tavsiye edebilirim.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (04.05.14 23:31:04) 
ben de çok bilmişlik edip, soruna tam cevap vermiş olmayacağım ama şunu söylemem lazım.
Her nekadar evin işini annen yapıyor olsa da o da bir birey. Yani hediye alacaksan onun kişiliğine göre birşey al. ne bileyim 300 liraya altın bileklikler bulabilirsin. nakit verince indirim yapıyorlar. hem taktıkça çocuğum aldı diye gururlanır.
Ben de bir evladım ve kendiminkinden biliyorum, kadıncağız sanki sadece mutfak işçisiymiş gibi hissetmesin kendini.
  • innerbliss  (04.05.14 23:34:12 ~ 23:34:43) 
mutfak robotu bulamazsaniz ekmek yapma makinasi alin. bence yuzyilin icadi budur.bir de anneler gunu ne zaman?


  • dnznc  (04.05.14 23:36:16 ~ 23:37:06) 
anne mantığı "dursun, lazım olunca kullanırız" şeklinde işlediği için bilezik vb. anneme direkt etkili olmayacak. babamı, kardeşimi mutfağa sokacak birşey olarak düşündüm mutfak robotunu.


  • birkac sorum var  (04.05.14 23:41:52) 
mayıs'ın 2. pazar günü diye biliyorum, yani haftaya.


  • birkac sorum var  (04.05.14 23:43:01) 
mutfak robotu değil de mikserlerin kendinden mekanizmalı olanları var. mikseri kendi yuvasına oturtuyorsun , kendi kasesine katıyorsun malzemeleri. çalıştırınca hem mikser hamuru karıştırıyor hem de kase kendi etrafında dönerek karışıma katkı sağlıyor. mikser kendi kendine takılırken o sırada ister börek sar , ister başka işlerle uğraş.

bana kalırsa misafir geleceği zaman filan acayip zaman kazandırıcı bir alet. eğer evde mevcut değilse düşünebilirsin. bizde philips'in var ve memnunuz ; arzumda filan da var sanırım.
  • montauq  (05.05.14 00:52:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.