[]

erkek arkadaş,kilo ve spor

erkek arkadaşım bu aralar göbeği saldı gidiyor.kalbini kırmadan izah ettim "ben de kilo aldım bu aralar beraber spora gidelim" dedim hak verdi,kilo aldığını bir şeyler yapması gerektiğini kabul etti ama öğrenci olduğumuzdan spor salonuna verecek paramız yok salona gitmeyelim evde hallederim ben diyerek konuyu kapattı.kendisine evde yapacağı bir program önermek istiyorum hem süreç hızlansın hem de bahanesi kalmasın diye.

hiç spor yapmıyor değil hafta içi düzenli bir şekilde futbol ve basketbol oynayan bir insan. kondisyon konusunda sıkıntısı olmaz sanırım.özellikle karın bölgesini eritecek, beylerin önerdiği bir program var mı?

teşekkürler

 
p90x


  • vfgerty  (04.05.14 22:51:33) 
programa falan gerek yok.dünyanın en temel sporu olan koşu bu işin çaresi.haftanın 3-4 günü düzenli olarak tempolu bir biçimde koşan insanın göbeği möbeği olmaz.gece geç saatlerde yemek yemesin(ki arada yese de bir şey olmaz) onun haricinde hiç bir şeye de gerek yok.yıllardır insanlar neden bu iş için bu kadar uğraşıyorlar hiç bir zaman anlamadım.(size karşı değil yanlış anlamayın genel olarak)


  • mesa  (04.05.14 22:53:31) 
bence öncelikle eğer içiyorsa birayı azaltsın..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (04.05.14 22:53:49) 
@senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin , kesinlikle katılıyorum.sadece onun için değil benim için de geçerli bir durumdu özellikle bira konusu.son 3-4 aydır ciddi bir azaltma yaptık.


  • sinavdan 90 aldigi icin aglayan ogrenci  (04.05.14 22:57:27) 
Bırakın spor salonunu; asıl spor mutfakta başlar, öncelikle bunu bilelim. O nedenle her türlü işlenmiş market ürünlerinden, basit karbonhidratlardan uzak duracak; tahıl ürünlerini ihtiyacından fazla tüketmeyecek ve bol bol protein alacak. Yani karnı acıktığı zaman ya bi tane hamburger yiyeyim bir şey olmaz demeyecek, bi bardak kolanın ne zararı olur demeyecek. Yiyeceği bir dilim pastanın vücudunda ne gibi etkiler yaratacağını bilecek. Bunları öğrendikten sonra spor kolay. 20 Dakikalık bi program o işi halleder. Ama en önemli şey beslenme alışkanlıklarıdır. O yolunda değilse eğer biz buradan günlük 1.5 saatlik bi program yazalım o da uygulasın, hiçbir işe yaramaz.


  • angelus  (05.05.14 00:01:29) 
  • arnold schwarzeneger  (05.05.14 08:53:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.