[]

Gmail'de aradığım özellik ve güzellikler

Sevgili dostlar;
Gmail kullanıyorum.40-50 farklı müşteriden mail geldiği için, acaba kim,kimdi karışıyor.Müşteri mailini adres defterinden tanıtırken bir takma ad girsem, gelen mailin bir yerinde bu takma ad gözükse....Uğraştım ama böyle bir özellik göremedim.Var mı böyle birşey?

Bir de taslak olarak bir teklif maili oluşturuyorum.Başka birine gönderince, bu mail taslaklardan siliniyor.Maili baştan kopyala-yapıştır yaparak düzenlemem gerekiyor veya gönderdiğim mailin altına gelip, 'yönlendir' demem gerekiyor.Onun yerine taslaklardan silinmeyecek kalıcı bir taslak mailim olsa.

Bu isteklerim çok genel şeyler değil mi? Saçma sapan özellikler getireceklerine, niye böyle yararlı şeyler yapmıyorlar veya (umarım) yaptılar da ben bilmiyorum

saygılar

 
yok; bunun için outlook kullanabilirsin.


  • mayeskuel  (04.05.14 22:14:10) 
İkinci sorunun için alternatif bir çözüm; aynı taslağı 40 50 farklı kez kaydet. gönderdikçe azalsın, bitmeye yakın yeniden kopyala kaydet. :)


  • aydin dogan in akp yandasi medyasi  (04.05.14 22:53:13) 
outlook varken neden öyle fantezilere giriyosun cancağızım


  • Sourlimes  (04.05.14 23:43:01) 
ikinciyi bilmiyorum ama ilki icin etiketleri kullanabilirsin. filtre bolumunden her bir firma icin ayri ayri filtreler olustur. her bir filtreye ayri renk ve isim verirsin. istedin mail adreslerini de filtrelere eklersin. her mailin yaninda hangi etikete ait oldugu gozukur.


  • crucio  (05.05.14 00:22:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.