[]

Gökdelenin, rezidansın, yüksek binanın güzeli olmuyor mu? Dış cephe.

ya tamam gökdelen rezidans yüksek binalar yapılsın. ona lafım yok.
ama İstanbul'da birçok yüksek ve yeni yapılan binalara bakıyorum, iğrenç bi mimariye sahipler. en son zorlu avm ve akasya dikkatimi çekti. ya beton yığınından beterler. sıvasız, boyasız evden bir farkı yok gibi. yani ama baksan projeye dünyaca ünlü mimarlar tasarlamıştır. e böyle tasarım mı olur? ya da bizim mimarlarda mı iş yok?



 
bizde mimarın mühendisin bir değeri olmadığı için. kim bilir proje haline ne hayallerle yapılıyor. sonra bir müteahhit çıkıyor bunlar çok pahalı bunlara beton dökün sıva çekin falan diyordur muhtemelen


  • mutantking  (04.05.14 18:00:01) 
Turkiye'de genel bir problem bu. Afedersin yarak gibi mimari.

Yurtdisinda gozu gonlu aciliyor insanin sehirden sehre degismekle beraber. Adamlar eskiyi koruyor mutlaka yikilmasi gerekmiyorsa orijinal gorunumunu koruyup restore ediyorlar. Yeni bina dikilecekse de bok gibi gorunmesine izin vermiyorlar.
Gokdelen residans degil sadece normal evler apartmanlar da ayni.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (04.05.14 18:28:12) 
Proje sahiplerinin yani müteahhit firmaların başındaki kişilerin zevksizliği başka bişey değil.

Yoksa ne mimarlar ne projeler var kafalarında. Onlar daha iyi anlatırlar ama benim bildiğim adam iki tane asansör yeter yea net metrekare fiyatından satıcaz diyor. Olay biter.
  • esenboga  (04.05.14 19:41:45 ~ 19:43:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.