[]

itunes'a mp3 yükleme problemi

arkadaşlar, bu itunes lavuğu bazı mp3'leri kabul etmiyor. ne çift tıklamayla, ne sürüklemeyle, ne de "add file to library" seçeneği ile kesinlikle kabul etmiyor. sürüklerken (+)işareti ve kopyala ibaresi çıkıyor, mesela .doc dosyasını sürüklediğimde, hemen kırmızı çarpı ibaresi çıkarak izin vermiyor.

mis gibi rush - tom sawyer'ı yükleyemedik, neden olabilir? ne yapılabilir?

cevap verecek hayırseverlerin gözönüne alması için bir kaç detay daha;

1. daha üç gün öncesine kadar ipod'umda çaldığıma eminim. şarkı sanki oradan silinmiş, tekrar da yüklenmiyor,
2. formatı kesinlikle mp3, diğer mp3'ler sorunsuz çalışıyor. bunun gibi bir mp3'üm daha var,
3. tüm library'yi silip tekrar denedim ama yine olmadı,
4. bilgisayarda vista yüklü,
5. acaba bizim itunes'ta mı ipnelik var...

bi buldurun yaa...

 
vbr mp3lerde sorun çıkarmıştı bir ara bende de. o olabilir mi acaba sıkıntı?


  • electropie  (07.06.09 16:21:28) 
nasıl çözdünüz, sözlükte vbr problemi için vbrfix işlevli programlar tavsiye edilmiş, var mı kullandığınız?


  • cino  (07.06.09 16:27:26 ~ 16:29:05) 
sanırım orda yazanı denemiştim ama uğraşılacak iş değil o.
mediamonkey kurdum. vbr mp3leri üst kalite cbr'a çevirdim, rahat ettim. kalite kayboluyor teknik olarak ama benim kulağımın farkedeceği bir şey değil, sorun etmedim ondan. ya da aac'ye dönüştürürüm sorun olmaz diyorsan itunes ile yapabilirsin. ama library'e eklemiyor falan demişsin. bilemedim.

  • electropie  (08.06.09 01:40:21 ~ 01:44:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.