[]

asosyal miyim ben ya

yav arkadaşlar ben yeni bi gruba girdiğimde kesinlikle kaynaşamıyorum.
mesela biriyle 1 e 1 gidersek gayet iyi muhabbet çeviriyorum kendi çapımda ama olay gruba döndü mü hep sus pus oluyorum.boş boş gülücükler atıyorum.
tabiki grup içinde de aktif oldugum arkadaş çevrem var ama onlarla tanışıklıgımız çok eskiye dayanıyor sebeple.
mesela dün kızlı erkekli 7-8 kişiydik ben sadece aralarından bir erkek arkadaşı tanıyordum benim arkadaş da sadece beni ve başka birini tanıyordu mekandan çıktıktan sonra o kızlarla gayet iyi muhabbet çevirirken ben hep gülen taraf oldum.
bu olay çok başıma geliyor.
çaresi nedir bunu :(
asosyal miyim ?

 
Muhabbet edecek az şeyin var.çok oku ve hayatı dolu yaşa.


  • sapkasiz cikmam abi  (04.05.14 03:11:53) 
dışarı çıkıp 7 8 kişiyle görüşebildiğine göre asosyal değilsin. Konuş abi çekinme ne düşüncekleri umrunda olmasın aklında ne varsa ne söylemek istiyosan dan dan söyle.


  • justinho26  (04.05.14 03:13:04) 
aynen sanırım haklısın hocam. bir tek futboldan anlıyoruz a.k:(


  • taha1907  (04.05.14 03:13:25) 
siyaset,gündem,tarih.bunlar hakkında fikir edin.daha sonra da bilgisayar bilgin olsun :)


  • ataturkist  (04.05.14 03:20:20) 
Futbolu takip etmeyi bırak.

Niye bunu diyorum? Tek muhabbetin futbolsa, belli ki hayatında çok önemli yere sahip. O -bir süreliğine de olsa- gittikten sonra boşluğunu doldurmak için çok büyük bir arayışa düşeceksindir. Kitap oku, gez, futbol olmayan bir sporu araştır, bir süre takip et, diğer insanlar boş vakitlerinde neler yapıyor onları sorarak öğren. Her gün yaptığın onlarca işten birini çok iyi yap mesela.: Yemek yapmayı öğren. Hayır omlet ve makarnadan bahsetmiyorum, Kuzu Karski yapmaktan, Wisconsin Cheddar'lı çorba yapabilemkten bahsediyorum. Her şeyin bir kültürü olduğunu anlaman için bu örneği verdim. Aslında sırf yemekten, içmekten bile muhabbet açabilirsin; fakat her işin ehli olmak önemli.

Bütün bunları kendini geliştirmek için yap. Daha sonra ileride anlatacak anıların, konuşulan konu hakkında fikirlerin olacaktır. Hayatı dolu yaşa, neyle dolduracağına sen karar ver. Belli ki futbol sevgisi tam doldurmamış.

Edit: Bak mesela tamamen denk geldik diye söylüyorum. Tanımam etmem kendisini; fakat "ataturkist" az önce sözlük'ten mesaj atmıştı bana. Sosyoloji, krimonoloji ve hukuk okuyarak öğrendiğim bilgileri kullanarak onunla muhabbet etme fırsatım oldu. Ha, ben çok şey bilmem bu konular hakkında, belki o da bilmiyordur; ama ortak noktamız bu konulardandı yani. Bu bile bir sosyallik.
  • g man  (04.05.14 03:22:36 ~ 03:25:11) 
introvert kisilik olayina bi bak bakalim.


  • inawen  (04.05.14 08:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.