[]

okçuluk

merhaba duyuru sakinleri. şimdi diziydi filmdi ben bu okçuluğa çok özeniyorum. ama kursa gitmek istemiyorum. hem oradaki profosyenel ok-yay malzemesinden hoşlanmıyorum, hem de istemiyorum işte.

www.sanalpazar.com

ben şöyle bir şey alsam bunu evin içinde kullanabilir miyim? şimdi parka bahçeye çık diyenleriniz olabilir. o olmaz. çocuk çıkar, kedi çıkar bişey olur o riski göze alamam.

dart eğlencesi gibi amacım oyun oynamak iyi vakit geçirmek ama elime şu ana kadar hiç ok almadığım için evin içinde sıkıntı yaratır mı bilemedim.

 
öncelikle, okçuluk zor ve teknik gerektiren bir spordur. linkteki yay oyuncak sayılır. profesyonel okçulukta yeri yoktur(ilanda öyle dediği için söyledim).
eğer evin içinde 5 metre kadar bir mesafe ayarlarsanız bununla oynayabilirsiniz. (bununla ok atmak, okçuluk yapmak demeyi hakaret kabul ederim :P)
bir de tek başınıza düzgünce ok atmayı öğrenmeniz pek kolay değil. daha fazla keyif almak için bence eğitim almalısınız.
  • utungan  (04.05.14 00:18:49) 
parkta bahçe de ne okçuluğu la, ok bildiğin gayet etkili ve alabildiğine tehlikeli bir silahtır, öldürür yani.
kursa gitsen iyi olur bence ve kursun poligonunu kullansan.

  • kyha  (04.05.14 00:20:14) 
geçen televizyonda denk geldim bi adama okçulukla ilgili eğitim veriyodu tarihini falan. Kartal stadında eğitimleri oluyomuş sanırım bi araştırın.


  • justinho26  (04.05.14 00:24:21) 
abi bence film izlemeye devam et


  • bonesaw  (04.05.14 01:11:23) 
oynanır ya bizim arkadaşta vardı bundan evin içinde strafora hedef çizip ona atıyoduk. eğlenmek için tek yapman gereken şey almak yani.


  • tunachu  (04.05.14 01:12:46) 
linkteki sanırım oyuncak da, oyuncak olmayanından almaya kalkarsan aklında bulunsun; "silah" kategorisine giriyor ve bulundurmak da kullanmak da yasak, yani alırsan da gözönünde bir yerde atış yapmasan iyi olur.


  • dafaiss  (04.05.14 02:30:43) 
donanimhaberde vardi oyle birisi. eleman kendi yapmisti nasil yaptigini da anlatiyordu. simdi uyku seremesine bulamadim ama bi google istersen. test videolari falan cekmisti evinin arkasina bisiler buruyordu


  • jedilance  (04.05.14 06:15:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.