[]

Çayı musluk suyuyla mı yapmalı?

Maddi kaygılar bir yana bırakılırsa İstanbul'da çay, sağlık açısından musluk suyuyla mı, içme suyuyla mı yapılmalı?




 
icme suyu. tadi direk farkediyor. hatta erikli su ile yapilmali


  • crucio  (03.05.14 21:25:31) 
zevkine yapmıyorsa musluk suyuyla yap gitsin


  • jamalbsf  (03.05.14 21:26:35) 
5 yıl musluk suyu içtim istanbul da sonra klor tadı bezdirdiğinden damacanaya döndüm. en fazla çaydanlık fazla kireçlenir. musluk suyu iyidir.


  • mr fusion  (03.05.14 21:32:36) 
Yillardir yemegi cayi musluk suyuyla yapıyoruz bi sıkıntı yaşamadık.


  • queensalvoo  (03.05.14 21:59:31) 
Musluk suyunu agzima surmeyen biriydim. Ama dayanmiyor be kardesim. Makarna yapiyoruz kahve yapiyoruz corba yapiyoruz derken bitiyor icme suyu. Yavastan her seyi musluk suyuyla yapar oldum. Once psikolojik olarak garipsedim tadi ama sonradan gecti o da.

Cevabim musluk suyu ya. Ama maddi kaygin yoksa tabi ki icme suyu yani.
  • mukrime  (03.05.14 22:03:12) 
yillardir musluk suyuyla demlerim. cok da guzel oluyor.

istanbulun sebeke suyu bir cok sehirin suyundan daha iyi. ozellikle karadeniz tarafnda sular cok kirecli. istanbulun suyu evian gibi (abarttim evet)
  • exlibris  (03.05.14 22:05:18) 
filtre musluk suyuyla yapiyorum. filtrelemeden yapinca kirecleniyor caydanlik. vucudumda kirec istemiyorum. sirf cay yapmak icin kullandigim filtreli surahim var, ayda bir filtre degistirin diyor ama ben uc ayda bir falan degistiriyorum sadece cay icin kullandigimdan.


  • beriberi  (03.05.14 22:37:12) 
çayı ve kahveyi asla musluk suyu ile yapmam tadını çok bozuyor. zaten keyif için içiyoruz.


  • all girls dream  (04.05.14 04:16:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.