[]

Kilo aldırıcı madde önerileri-gainer-

Arkadaslar aslında sorum bu gainerlar spor yapmadan kullanırsam zararı olur mu yada evde mekik, şınav kotarabilirmiyim.

Kendimden bahsedeym.boy:1.87 kilo 66.yaş 22.

efendim arı poleni, balık yağı, köryusuf kilo aldırıcı karışım, kına kına diye bir agacın kökünün kara üzümle kaynatılmıs olan bir karısımı ve daha aklıma gelmeyen birsürü madde, hiçbiri bir işe yaramadı ve gainer almaya karar verdm 1 ay spor salonuna gittim ama cok tembelim devam etmek için.doktorada gitmiştim zamanında kurt falan bir problem yok.

Gerçi aramaya inanarak baktm kilo alma olaylarını burdan ama yinede sunları yap diyeceğiniz öneriler varsa yazın lutfen.

İşin kötü tarafı su an turkıyedede değilim yani her istediğimi yeme gibi luksumde yok bu haseple gainer alayım diyorum marka önerileri yada baska öneriler varsa yardım edin lutfen ve spor yapmadan kullansam zararlı mı cok.

 
spor yapmadan kullanırsan, yağa gider. kilon bu kadarsa zaten ince bir yapın var tahminimce, bunun üstüne göbek pek hoş olmaz be abi.


  • mortifera  (07.06.09 12:45:52) 
spor yapmadan yapay maddelerle kilo almak çok sağlıklı değil. spor yaparak hem vücudunuzu şekle sokar hem kilo alırsınız. tembellik etmeyin bence. olmadı evde dambıl filanla çalışın.


  • papado  (07.06.09 12:48:48) 
Yağ olarak kilo almak istiyorsan kullanabilirsin. Herhangi bir zararı da olmaz.

Tavsiye de istiyorsan en iyisini söyleyeyim: Weider Mega Mass 4000.
  • hiko seijuro  (07.06.09 13:19:27) 
18 yaşındayken aynı kilodaydım ve o kadar zayıftımki belim falan ağrıyordu (ne alakaysa artık) sonra durumlar değişti ve kilo aldım, hatta o kadar aldım ki vucudum bozulmaya başlamıştı.

düzenli spor yapmadan kilo alırsan patates çuvalına dönersin. vucunun fantastik yerlerinde selülitimsi yerler oluşur ve bel civarında oluşacak simitten hiç bahsetmiyorum bile.

benimde boyum aynı ama masabaşı işim ve düzensiz beslenme nedeniyle son 3-4 sene içersinde 95 kiloya kadar çıktım, şimdi yeni yeni 90'nın altına gelebildim ve ancak yeni yeni vucudumu şekilleniyor.

aman diyeyim yok gainer yok bilmemne diye kendi başına alma bu zımbırtıları, şu anki durumundan daha mutsuz olursun.
  • roadrunner_merlin  (07.06.09 13:33:29) 
Hocam benim düsüncem zaten biraz yağ olarak almak birazda evde dambıl, mekik, şınavla kas olarak almak cunku su an 0 yag var vucutta, tam bilmiyorum ama insanın yağada ihtiyacı yok mu gerçi mustafa sandal 0 yağ diye artistlik yapıyordu demek ki gerek yok yağa ama ne bileym arkadaslar lanet olsun 4 senedir aynı kilodayım ama direk göbeğe gidersede hoş olmaz tabi.

@ hiko seijuro
bakıyorum hocam weider'e zararı olmadıgına ve direk göbek vs. yapmayacagına tam kanaat getirirsem alıcam insllh.

@roadrunner_merlin

hocam ilgincitr bel agrısı bendede var ama boylada alakası olabilir onun cunku benım 7 göbek sulalemde bel fıtıgı var ki benım boy onlara ragmen orta boy sayılır.
  • krstshn  (07.06.09 13:50:07) 
spor yapmadan gainer kullanırsan haliyle o kilo göbek olarak gelir. kas olacak hali yok.


  • arnold schwarzeneger  (07.06.09 14:55:43) 
Normalden daha zayıfsın. 5 kilo yağlanırsan buna göbek denmez de adı "toparlanmak" olur. Yine de alacağın kilonun yağ olduğunu unutma. Bu şekilde 15 kilo alırsan kocaman bir göbeğin olur, duracağın yeri iyi kestir. Ben de sanki gainer'ı içiyorsun direk şişiyormuşsun gibi konuştum. Gainer'dan mucize de bekleme.

Bir salona istikrarlı devam etsen kendine en büyük iyiliği yaparsın.
  • hiko seijuro  (07.06.09 15:03:28 ~ 15:06:05) 
çok sıçma derim ben :)


  • blackidom  (07.06.09 15:17:08) 
ya hocam, ben de aynı sorundan müzdaribim..
sevindim böyle bir şey duyunca: Weider Mega Mass 4000

hemen girip alayım bir tane dedim.. 30-40 tl falandır en fazla diye tahmin ediyordum..
400 tl civarındaymış ya, oha : www.nekadar.com

ayrıca spor salonuna gitmeden evde yarım saat çalışmak için şurda bir program var, bak bence buraya: www.bodytr.com
  • fuck milk get beer2  (07.06.09 18:12:06 ~ 18:13:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.