[]

Filmlerde Evdeki Barın Üzerinde Duran içecekler

Mesela adam ahşap barın üzerinden tekila dolduruyor bardağa, ya da şarap. Bunlarn üzerinde soğuk içiniz ibaresi yok mu ? ya da böyle birsürü şişe duruyor oradan rastgele çekiyor birisini dolduruyor. O ılık şey gibi olmuyormu ? Filmlere fazla takılmamak mı lazım ? nereden öğreneceğiz lan biz bu dolce vitayı




 
Icecege gore degisir, her icecek soguk icilmez.

Zaten barlarda da bira ve sarap haric disarida durur ickiler.
  • crown  (03.05.14 18:16:02 ~ 18:27:26) 
oncelikle evet filmlere cok takilmamak lazim ama tekilayi sogutmaya gerek yok bence.

ayni sekilde beyaz sarap sogutulur ama kirmizi sarap sogutulmaz. zaten evdeki barin ustunde sarap olmaz bence votka viski gin falan olur.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (03.05.14 18:24:19) 
tekila ve viski soğutma ihtiyacı olmayan içkiler. bunun benzeri başka alkoller de var. şarap için ise belirli bir soğukluk var barındırmak için. o da o kadar soğuk değil. direkt güneş almaması ve de oda sıcaklığından daha düşük olması gerekiyor +4 minimum iyidir bence.


  • nawar  (03.05.14 19:26:57) 
Şarap içeceksen sıcaklığı türüne göre 10 ile 18 derece arasında olmalı mesela. Bu yüzden dolapta tutmaya gerek yok.


  • trinitrotoluen  (03.05.14 19:36:11) 
aslinda soguk iciniz ibaresinin koyulmasinin sebebi sicak icmeyiniz'i anlatmaya calismak olabilir biraz.
buna ek olarak karbondioksit iceren icecekler (kola, bira vs) gazlarin sogukta daha fazla cozunmesi gercekligine bagli kalinarak soguk icilirse daha lezzetli bir hal almaktadirlar.
tekilanin uzerinde soguk iciniz yazdigini pek sanmiyorum.
  • bohr atom modeli  (03.05.14 20:02:49 ~ 20:03:11) 
dikkat ettiysen buz bırakırlar içine.


  • umarsizca umarim  (03.05.14 20:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.