[]

Hangi Akıllı Telefon?

Eşime 1500-1600 TL civarında bir akıllı telefon almayı düşünüyorum. Öneriniz var mı?

Edit: Arkadaşlar telefonu önerdiğinizde nedenini de yazabilirseniz çok mutlu olurum. Çok teşekkürler.


 
xperia z1 compact


  • tescillimarka  (03.05.14 17:25:29) 
LG G2


  • deepfreeze  (03.05.14 17:39:06) 
eşinin telefondan beklentisi ne? uygulama vs kullanmayan sadece tarayıcıyı kullanıp bazı yerlere girip basit uyygulamaları kullanan biriyse 1500-1600 tl bütçe çok fazla daha az harcayıp ihtiyaca yönelik iyi bi telefon alabilirsiniz.

samsung s4 ve samsung note 2 öneririm mesela. özellikle note 2 büyük ekran bataryası iyi ve s5 ile bi çok özelliği aynı. ekranı hd değil ama 720p bana sorarsanız yeter.

uygulamayla filan işi olmaz derseniz fotoğraf yönü iyi olan bi lumia alabilirsiniz. belki fotoğraf çekmeyi seviyordur. tarayıcısı filan da iyidir.

htc de premium kalite malzeme sunar ama eski modelleri bile pahalı ve batarya performansı pek de iyi sayılmaz.

sony xperia kısmına gelirsek çevremde kullanıp da mutlu olan kimseyi görmedim.

lg g2 güzel ama sanal tuşlar ekranı küçültüyor. 5 inç ekran oluyo 4 inç gibi rakamları salladım.

benim tavsiyem samsung un önceki jenerasyon modellerine bakın. özellikle 1000-1100tl ye alacağınız note2 baya iş görür. paranız da cebinize kalır.
  • ergenpezeveng  (03.05.14 17:46:00) 
ne olduğu belirsiz android telefon alacağına kullanması çok kolay, imajı on numara iphone 5c al gitsin.

hem apple sattığı ürünün arkasında duruyor hem de eşinin gözündeki algısı çok daha yüksek olur LG'ye, Nexus'a göre..
  • isyanim var ulaan  (03.05.14 19:50:56) 
eşin teknoloji hayranıysa -> android
sadece işimi görsün diyorsa -> nokia lumia iyidir
ve hem işimi görsün hem de yorulmayayım diyorsa -> iphone
  • beforelife  (03.05.14 20:04:19) 
Eşim çok teknoloji hastası değildir, uygulamalarla çok işi olmaz. Fotoğraf ve video çekmek istiyor. Lumia veya xperia Z1 gibi geliyor bana sanki. Fotoğraf yönü iyi olan Lumia ne olabilir dersiniz?


  • qui gon  (03.05.14 20:17:28) 
lumia 1020 fotograf konusunda baya iyi. donanimi da guzel microsoft destek verdigi surece yeni surimleri rahatlikla alir.

tarayici ile facebook twitter rahatlikla kullaniliyor tarayicisi cok iyi. bunu neden dedeim lumialarda akicilik vs iyi ama facebook twitter gibi uygulamalar android ve iostaki kadar stabil degil. tabi ki ileride duzelebilir. esiniz fotograf videoya onem veriyorsa baya mutlu olacaktir.
  • ergenpezeveng  (03.05.14 21:11:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.