[]

Steam, VPN ve çoklu oyunculu oyunlar

KYKWIFI ağında Steam engelli olduğu için Steam client'e ancak VPN üzerinden bağlanabiliyorum. Şimdiye kadar bu şekilde hiç çok oyunculu oynamadım. VPN bağlantısı ile alışveriş yapılırsa hesabın kapatıldığını biliyorum fakat çevrimiçi oyun oynayınca da aynı durum yaşanıyor mu?




 
oyun oynamakta sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. ama oynadığınız oyun onlive ve etkileşimi yüksekse ping yüksek olacaktır diye tahmin ediyorum. ama diğer oyunlar oynanabilir tabi, sorun olmaz diye düşünüyorum.


  • advice duck  (03.05.14 02:11:29) 
vpn ile alışveriş yapmak değil, steam'e vpn üzerinden bağlanmak yasaktır. tespit edilirse hesap kapatılır. ha tespit edilebilir mi? bilemem.

edit: buyrun. store.steampowered.com

You are entitled to use the Software for your own personal use, but you are not entitled to: (i) sell, grant a security interest in or transfer reproductions of the Software to other parties in any way, nor to rent, lease or license the Software to others without the prior written consent of Valve, except to the extent expressly permitted elsewhere in this Agreement (including any Subscription Terms or Rules of Use); (ii) "host or provide matchmaking services for the Software or emulate or redirect the communication protocols used by Valve in any network feature of the Software, through protocol emulation, tunneling, modifying or adding components to the Software", use of a utility program or any other techniques now known or hereafter developed, for any purpose including, but not limited to network play over the Internet, network play utilizing commercial or non-commercial gaming networks or as part of content aggregation networks, websites or services, without the prior written consent of Valve; or (iii) exploit the Software or any of its parts for any commercial purpose, except as expressly permitted elsewhere in this Agreement (including any Subscription Terms or Rules of Use).

tırnak içine aldım sizi ilgilendiren kısmı.

edit2: çoğu insan satın alma işlemi için vpn'i kapatıp, geri kalan zamanlarda vpn açık kullandığını ama sıkıntı yaşamadıklarını söylemiş, nitekim bu asla sıkıntı yaşamayacağın anlamına gelmez. tavsiyem eğer mümkünse türkiye üzerinden vpn servisi bulabilirsen onu kullanman.
  • ozzpwnz  (03.05.14 02:13:50 ~ 02:18:08) 
Yalnızca oyun oynarken istatistikler kaydolsun diye VPN açıyorum. Topluluk pazarında ve alışveriş yaparken kapıyorum. Sırf bu yüzden yüzlerce dolarlık hesabı kapatacak olan helvacının helvasını yiyeyim.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (03.05.14 02:16:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.