[]

Anestezi sonrası kedi bakımı

Merhabalar çok acil bir soru,

2 aylık yavru kedi kuyrugundan ameliyat oldu. Şu an anestezi etkisi geçti yerde oraya buraya sürünüyor. Taşıma çantasına mı koymalıyım güvenliği için? yoksa izin vereyim mi yerde sürünmesine daha mı hızlı atar etkiyi? Oraya buraya kafasını sokmaya çalışıyor. Biraz biraz ayakların üzerine basmaya başladı. Ne kadar sürer etkinin geçmesi acaba?

Teşekkürler şimdiden
sağ olun var olun

 
Şu an başında koni varsa (yarayı yalamasın diye) o yüzden korkuyor olabilir. Kendi haline bırakın bence eğer evde kendini yaralayacağı bir ortam yoksa. 2 aylık kedi çok ekstrem hareketlere girişmez zaten, isterseniz zorlukla sığacağı ufak ve karanlık bir yere koyun, oralarda güvende hissediyorlar kendilerini. Bizimkiler tv sehpasının içinde yattı hep ameliyat sonrası. Anestezi türüne göre değişiyor kendine gelme süresi, gaz ile bayıltıldıysa bir saate kendine gelir, iğne ile tamamen kendine gelmesi 6-7 saati bulabiliyor.


  • witcher  (02.05.14 22:54:16 ~ 22:56:02) 
Konisi yok, kuyruğu kesildi. Kuyruğunu yalamak için ş an ulaşması mümkün değil. Göbeğinin üzerinde sürünüyor. Evde sakatlanacağı bir yer yok. 5 saat kadar önce ameliyat oldu. Bırakıyorum o halde, sanırım çabalaya çabalaya ya yorulup uyuyacak ya da anestezi etkisini açacak :/ umarım


  • maymuncuq  (02.05.14 22:58:41) 
Muhtemelen uyur birazdan bir köşeye çekilip. Anestezi almış o ayağa zor kalkan halleri çok üzücü oluyor biliyorum ama endişe etmeyin, asıl zorlukları atlatmış, biraz dinlendikten sonra kendine gelir.


  • witcher  (02.05.14 23:13:36 ~ 23:13:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.